Life&style

Zbog botoksa 12 ljepotica izbačeno s natjecanja ljepote

OK, znamo da djevojke koje se prijavljuju na natjecanja ljepote nisu sve prirodne ljepotice, Ima tu i korigiranih noseva, i napumpanih usana, ali od ovih natjecateljica to nismo očekivali...

Možda vas zanima Ups! Slavni estetski zahvati koji su krenuli nizbrdo Rubrika Stars Stars Uokviru natjecanja deva u Saudijskoj Arabiji, dvanaest ih je izbačeno iz daljnjeg natjecanja, objavio je „Daily Mail. Razlog će se mnogima činiti suludim – ali kad čuješ koliki je nagradni fond, možda ti sve to i neće biti toliko čudno. Kako god – neki sudionici doista su došli na šašave ideje te pokazali da „cilj ne bira sredstva“ te da im je svejedno što muče jadne životinje kako bi pokupili pare. 

Vjerovala ili ne, vlasnici 12 diskvalificiranih deva koristili su na sirotim životinjama otrovni botoks – kako bi ih malo „uljepšali“. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

„Deve koje su imale drogu u usnama, one koje su obrijane te im je na neki način promijenjen prirodni oblik“ – prema pravilima ne smiju sudjelovati na natjecanju. 
Ovo je natjecanje dio velikog događanja „King Abdul Aziz Camel Festival“, koji se održava u blizini grada Riada u Saudijskoj Arabiji. Cijeli festival traje gotovo mjesec dana, a osim natjecanja ljepote odvijaju se i druge kategorije, poput utrka deva, „miss fotogeničnosti“, te se bira deva koja najviše sluša svog vlasnika.

Fond nagrada je, navodi „Daily Mail“, 57 milijuna dolara. Prava sitnica… 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0