Life&style

Zavirili smo u nastavak romana "Vrag nosi Pradu" i sad smo još nestrpljiviji

A najbolji dio? Priča prati naš najdraži lika i ne, to nije Andy.

Čini se da je Božić došao ranije jer, osim što nastavak naše najomiljenije modne priče nikad nije bio bliže, autorica nam je omogućila i prvi pogled u knjigu. Naime, sljedeći roman Lauren Weisberger, nastavak romana "Vrag nosi Pradu", udaljava se od Andree Sachs i prati Emily Charlton, Andynu bezobraznu i pomalo pretencioznu, ali voljenu bivšu pomoćnicu Mirande Priestly. 



Emily je sa svojom strašću prema modnoj industriji, tjednima mode i sjajnim humorom brzopotezno svu našu pažnju prenijela na sebe, pa smo posebno uzbuđeni što će "When life gives you Lululemons" pratiti baš njezine avanture, ovog puta na radom mjestu asistentice celebrityjima.
 

U priči, Emily centar grada zamjenjuje predgrađem - točnije, Greenwichom u Connecticutu, gdje se prihvaća slavne klijentice Karoline Hartwell, supermodela i senatorove žene koja želi popraviti svoj imidž nakon incidenta koji je uključivao vožnju u alkoholiziranom stanju. Povezuje ih Miriam, bivša partnerica prestižne pravne tvrtke koja se trenutno bori s prelaskom u novu životnu ulogu - onu nezaposlene majke.

Možda vas zanima Jesi li ih propustila? Ovo su najbolje knjige godine Rubrika Stars Stars


Iako se za sam roman još malo moramo strpjeti, budući da izlazi 5. lipnja 2018. (15 godina nakon slavnog prethodnika), autorica nas je, u dobrom duhu Božića, ipak pustila da zavirimo u jedan odlomak romana. Dio počinje s Emily na  novogodišnjoj zabavi u Los Angelesu, "jednoj od najiritantnijoj večeri godine u diskutabilno jednom od najiritantnijih gradova na svijetu", piše u izvatku.

 | Autor: imdb imdb

Emily dobiva hitan poziv jednog celebrity menadžera, čiji je klijent Rizzo, koji pomalo podsjeća na Biebera, uhvaćen kako nosi nacistički kostim - noćna mora PR-a. Emily spremno spašava situaciju preko telefona: 

"Evo plana. Sjest ćeš u taksi i krenuti prema adresi 1 OAK prisilno ga uklanjajući s tog mjesta. Uzmi par cura, izgledat će bolje, a onda ga vrati u hotelsku sobu i ne puštaj ga da ode. Ako treba, sjedi ispred prokletih vrata. Imaš njegove šifre? Zapravo, zaboravi - samo mu uzmi mobitel. Baci ga u WC školjku. Moramo kupiti što više vremena bez njegovih idiotskih pijanih tweetova."

Prije nego što je poklopila slušalicu, Emily je već isplanirala prvi jutarnji let za New York City, ostavljajući svog muža na zabavi samog i uzrujanog.

Cijeli odlomak pročitaj ovdje. Vjeruj mi, još je bolji ako zamisliš glas Emily Blunt dok nestrpljivo očekujemo nezaobilaznu filmsku adaptaciju priče.

 

Photo: imdb

Komentari 0