Life&style

Zavirili smo u impresivno luksuzno zdanje iz Netflixovog hita 'Nož u leđa: Glass Onion' i ostali bez teksta

  • Privatni otok u Grčkoj na kojem je impresivna luksuzna vila iz najnovijeg Netflixovog hita 'Nož u leđa: Glass Onion' misteriozno se pojavio u prodaji na Zillowu, poznatom oglasniku za nekretnine
  • Iako se ispostavilo da je riječ o Netflixovoj inteligentnoj marketinškoj kampanji, mjesto je naprosto čudesno 
  • Brojne je gledatelje potpuno raspametila vila koja se pojavljuje u filmu, a mi nismo odoljeli pogledati kako mjesto doista izgleda

Futuristička mega-vila koja se pojavljuje u novom Netflixovom filmskom hitu 'Nož u leđa: Glass Onion prostire se na 2690 kvadratnih metara, ima 17 spavaćih soba, 22 kupaonice, vinski podrum, spa i jedno parkirno mjesto koje se nalazi na krovu (zato što ne možeš voziti plavi Porsche po otoku.) Dragulj u kruni je, naravno, 20 metara visok stakleni paviljon na vrhu glavne rezidencije sa složenom arhitekturom koja oponaša slojeve pravog luka.

Možda vas zanima Žestoka rokerica: Evo kako sad izgleda curica iz filma 'Kako je Grinch ukrao Božić' Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Zilow Zilow

Ako se pitaš za koliko bi milijarder poput Brona (bogataš iz filma kojeg glumi Edward Norton) prodao svoje imanje u Grčkoj, čini se da bi obožavatelji franšize 'Nož u leđa' morali izdvojiti golemih 450 milijuna dolara, navodi Zillow.

Vila iz filma 'Nož u leđa: Glass Onion' | Autor: Zilow Zilow Vila iz filma 'Nož u leđa: Glass Onion'

Premda, ako staviš svoj svjetski poznati detektivski šešir à la Benoit Blanc (Daniel Craig), brojni će ti tragovi reći da je oglas, za koji se tvrdi da ga drži svjetski putnik i broker s jednom zvjezdicom Derol Zabinski, lažan. Izmišljeno mjesto za povlačenje zapravo je dio pametne marketinške kampanje Netflixa; sam film je snimljen u Amanzoe Resort's Villi 20, u blizini Porto Helija. 

 | Autor: Zilow Zilow

Lažni oglas na stranu, ovo filmsko zdanje uključuje zabavne sitnice koje ti omogućuju da uroniš u priču filma. Pokrećući se isključivo na vodikovo gorivo, Bron je navodno izgradio otmjeno skrovište na otoku 2020. godine. Imanje je dostupno jedino čamcem te prozirnim plutajućim dokom, a navodno ga je dizajnirao Banksy. Tu su i psi roboti koji nose prtljagu. 

 | Autor: Zilow Zilow

Na otoku se nalazi sedam vila, svaka nazvana po drugoj čakri. Tu je i šest različitih bazena uz koje možeš ležati, s obiljem kombuche Jareda Leta. Ili uvijek možeš otići u najsuvremeniju teretanu na virtualni osobni trening s teniskom legendom Serenom Williams. Posvuda se nižu velike skulpture i raskošni vrtovi. Ako se ipak odlučiš prošetati, pušenje nije dopušteno. Srećom, postavljeni su alarmi koji te podsjećaju na to. 

 | Autor: Zilow Zilow

Ekscentrično prebivalište biotehnološkog poduzetnika je iznutra prepuno vrhunskih umjetničkih djela od Picassa i Moneta do Mondriana, Francisa Bacona i Luciana Freuda. Najvrijednije djelo od svih je Mona Lisa Leonarda da Vincija, koja je navodno posuđena iz Louvrea. Naravno, dnevni boravak i masivna blagovaonica 'savršeni su za domaćinstvo najsloženijih zabava o misterioznim ubojstvima', navodi se u oglasu.

 | Autor: Zilow Zilow

To su detalji luksuznog zdanja iz filmske priče, stvarnost je ipak nešto drugačija i manje zabavna. No, i dalje je to veličanstveno zdanje i savršena luksuzna oaza za odmor na prekrasnoj grčkoj obali.

Možda vas zanima Plakanje od smijeha: Donosimo popis najsmješnijih 12 britanskih komedija svih vremena Rubrika Life&style Life&style
Photo: Zillow

Komentari 0