Life&style

Zaviri u ultra luksuzni njujorški stan Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza

J.Lo i A-Rod prodaju ovaj ultra luksuzni stan na Manhattanu. Cijena? Prava sitnica od 17,5 milijuna dolara.

Iako su luksuzni stan na 36. katu spektakularnog nebodera u samom centru Manhattana kupili tek prošle godine, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez odlučili su prodati svoj stan od 375 kvadrata jer ipak nije dovoljno velik za potrebe njihove (spojene) šesteročlane obitelji. Anonimni izvor blizak paru rekao je za Post, koji je prvi objavio njihovu nekretninu za prodaju, kako J.Lo i A-Rod “’obožavaju sve usluge" ove ultra luksuzne zgrade, ali sada traže "puno veći prostor za svoju obitelj".

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Dnevna soba

Lokacija: Manhattan, New York City 

Cijena: 17.5 milijuna dolara

Veličina: 375 kvadrata, 3 spavaće sobe, 4 kupaonice

Privatno dizalo s dramatičnim crnim lakiranim zidovima vodi direktno u dugačku galeriju na ulazu kojom dolazimo do spojenog dnevnog boravka i blagovaonice. Odvojena kuhinja uređena je oko velikog otoka, a mramorni podovi i pultovi ono su što ju čini super luksuznom. Doručak s pogledom na cijeli Manhattan? Wow.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Kuhinja

Spojene zajedno na južnom dijelu stana, nalaze se dvije savršene spavaće sobe srednje veličine, dok je glavna spavaća soba odmah do njih. Najveća spavaća soba ima i svoju walk-in garderobu i dvije (za nju i njega!) minimalističke kupaonice potpuno uređene mramorom.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Jedna od kupaonica

Također, jedna od prostorija u stranu pretvorena je u malo kućno kino sa 10 sjedećih mjesta i 2D platnom. Da se nas pita, ovo je vrlo vjerojatno prostorija u kojoj bi smo provodile najviše vremena... Tko bi uostalom želio gledati TV u dnevnom boravku kad kod kuće imaš kino?!

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Kućno kino

Arhitekt koji je dizajnirao ovaj mega luksuzni, 430 metara visok neboder na 96 katova je Rafael Viñoly. Stanarima zgrade je u svako doba dana i noći na usluzi osoblje, uključujući portira, vratara, dostavljača, čistačice te službu koja radi u održavaju zgrade i u garažnom području. Bez brige, ništa nije besplatno jer stanari plaćaju abnormalno visoke pričuve. U slučaju Jennifer i Alexa, mjesečni troškovi pričuve bili su oko 55.000 kuna! 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Soba za sastanke i soba za biljar

Osim osoblja u zgradi, svim stanarima su na raspolaganju i zajedničke prostorije poput primjerice konferencijske sobe te sobe za biljar. Dok se na vrhu zgrade nalazi 25 metara dug bazen, fitness centar, joga i spa studio te privatni restoran koji 24/7 nudi uslugu dostave hrane svojim stanarima. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Fitness centar i spa studio

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Bazen

Ovo (naravno!) nije jedina nekretnina koju američka pjevačica i bivši igrač baseballa posjeduju. Alex je vlasnik kuće u Los Angelesu koju je prije četiri godine kupio za 4.8 milijuna dolara od Meryl Streep, a trenutno ju prodaje za 6.5 milijuna dolara te super skupog suvremenog imanja na Floridi. Jennifer pak posjeduje cijelu palaču na Bel Airu koju je u svibnju 2016. kupila za nevjerojatnih 28 milijuna dolara, ali i "vikendicu" u Hamptonsu vrijednu 10 milijuna dolara te još jedan penthouse na Manhattanu u vrijednosti do 27 milijuna dolara. Hmmm, nama se čini da im ne nedostaje prostora za život....

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0