Life&style

Zaviri u oazu ludog luksuza! Imanje Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa izgleda nestvarno

  • Poznati je glumački par Douglas-Jones u prodaju stavio svoj 'mali raj' na Bermudima od 685.72 m2 za vrtoglavnih 10.6 milijuna dolara
  • Vila ima 8 spavaćih soba, a tu su još i odvojeni dvoetažni pansion, jednosobni apartman, dvosobna kućica za domara...
  • Imanje ima i veliki vrt, voćnjak, bazen, teniski teren, kućno kino, a iza sebe krije i zanimljivu povijest

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones odnedavno prodaju svoju bermudsku vilu za vrtoglavnih 10.6 milijuna dolara - ali nije riječ o prosječnom domu slavnih koji blješti od glamura i raskošnih sadržaja već o imanju smještenom na otoku koji je važan obitelji slavnog glumca - preci njegove majke Diane živjeli su tu još od 17. stoljeća.

 | Autor: profimedia profimedia

Možda vas zanima Znamo kako ovog ljeta možeš lakše i brže postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

 | Autor:

Nakon što su za nešto više od 32 milijuna dolara u prodaju pustili nekretninu na Majorci, odlučili su prodati i svoj 'mali' raj od 685.72 metara četvornih, 8 spavaćih soba, s odvojenim dvoetažnim pansionom, dvosobnom kućicom za domara i jednosobnim apartmanom.

 | Autor: profimedia profimedia

Prostrano imanje izgrađeno u karipskom kolonijalnom stilu ima dugačak popis sadržaja - od vrta s biljkama, voćnjaka i bazena, teniskog terena, saune, sobe za vježbanje, kućno kino... Osim toga, imanje ima prekrasan pogled na luku Hamilton i 15 metara četvornih veliku verandu.

 | Autor: profimedia profimedia

Ni djeca nisu zapostavljena - kad im dosadi trčkaranje po vrtu, kući i teretani, mogu se preseliti u vlastiti dio kuće - dječje krilo koje se sastoji od dvije spavaće sobe i dnevnog boravka.

 | Autor: profimedia profimedia

U hladnim se noćima obitelj i njihovi gosti mogu grijati uz jedan od dva kamina - jedan u dnevnoj sobi i jedan u blagovaonici.

 | Autor: profimedia profimedia

Možda vas zanima Zaviri u nekadašnji dom obitelji Pitt! U prodaji je kuća u kojoj su živjeli Brad i Jennifer Rubrika Stars Stars

No, povijest ovog doma je najprivlačnija. Naime, Michael Douglas je svoj prvi rođendan proslavio upravo na ovom otoku. Za Architectural Digest je rekao: "Postoji prava utjeha u povratku na ovaj maleni otok gdje imam toliko rođaka, vjerojatno 70 njih, na jednom mjestu. Za mene su Bermude prava obiteljska oaza".

 | Autor: profimedia profimedia

Neki izvori govore da je obitelj njegove majke Diane bila jedna od najstarijih i nauglednijih obitelji na Bermudima.

Photo: Profimedia, Rego Sotheby’s International Realty

Komentari 0