Life&style

Zašto se puno više isplati trčati za svojim psom nego za muškarcem

  • Ponekad ti se čini da ti njega zoveš puno češće nego on tebe?
  • Šalje ti mješovite signale, a ti trošiš vrijeme razbijajući glavu sviđaš li mu se?
  • Čestitamo! Ovo je tekst za tebe

Ona je moderna, financijski neovisna, zna što hoće i koga hoće. Kao takva ne očekuje da joj muškarac plaća piće niti je nužno da ju on prvi zove na piće. Ona je žena 21. stoljeća. Ako se nalaziš u ovom opisu - dižemo ti čašu! Podržavamo žensku neovisnost, brisanje stereotipnih rodnih uloga i proaktivnost u svemu, pa tako i u traženju partnera. Nema razloga zašto ne bi mogla, ukoliko ti se netko sviđa, jasno mu to dati do znanja i napraviti prvi korak. Tu smo za tebe!

via GIPHY

Ali, (znala si da ima "ali", je l' tako?) postoji vrlo jasna granica između snažne žene koja se ne libi napraviti prvi korak i žene koja ne razumije da je napravila 10 koraka previše. "Nazvala sam ga jer nisam bila sigurna da je dobio poruke na WhatsAppu, Instagramu i Messengeru - pa znaš da je neki dan pao Facebook? U čemu je problem?"

Problem je što granica često postane nevidljiva kada se sama nađeš u toj situaciji. Nije isto jesi li napravila prvi korak ili jedanesti, bez obzira koliko ti miješanih signala šalje. Nije isto jesi li tek ušla u vezu sa š***** ili si mu se po treći put vratila. Kako bi rekla knjiga  "Njemu baš i nije stalo" (koju svakako trebaš pročitati ako te muči je li mu stalo): 

Možda vas zanima Žene bolje spavaju uz svog psa nego uz muža - potvrdilo je istraživanje, ne samo iskustvo Rubrika Life&style Life&style

“Ono što nikad nećeš vidjeti kad si s tipom koji te stvarno voli: nikad nećeš manijakalno buljiti u svoj telefon, želeći da zazvoni. Nikada si nećeš pokvariti večer s prijateljicama jer svakih petnaest sekundi provjeravaš poruke. Nikada se nećeš mrziti jer si ga nazvala kada nisi trebala. Bit ćeš prezauzeta time što si svakog trenutka obožavana."

Kad god ti se čini da je "komplicirano", zaustavi misao. Nije komplicirano. Onog trenutka kad se zapitaš sviđaš li mu se ili voli li te - odgovor je jednostavan: NE. Odrasla i zrela osoba koja želi biti s tobom će ti to jasno dati do znanja. Ostali ti ni ne trebaju.

Ako te nismo uvjerili, dozvoli nam da pokušamo s ovih 6 razloga zašto je bolje da nabaviš psa za kojim ćeš trčati.

via GIPHY

 

1. Izgledat ćeš bolje - pas je kao upisnica u gym

Nabavku psa shvati kao upisnicu na fitness program. Ljudi sa psom obično se više kreću i trče, što nužno znači - bolje zdravlje i vitkija linija. Dok će te četveronožni ljubimac motivirati na zdrav život i kretanje, lik za kojim trčiš može ti pobuditi želju samo za Ben i Jerry sladoledom koji svakako neće pomoći održati lijepim to tijelo za koje si se znojila.

2. Pogled na stražnjicu psića dosta je slađi nego na njegovu

Ako ćeš već trčati za nekim, makar bi ti pogled trebao biti dobar. Budimo iskreni, razmahani repić slatkog psića svakako je ljepši prizor od leđa tog tvog lika. Osim ako ne trčiš za guzom Channinga Tatuma, u tom slučaju zanemari čitav članak.

via GIPHY

3. Pas se uvijek veseli kada dođeš doma

Kratki test: Kada mu pozvoniš na portafon, čeka li te već otvorenih vrata sa smješkom ili leži na kauču i dere se: otključano je? 

4. Obojici treba pažnja, ali psu treba samo tvoja pažnja

Pas najčešće ne skrola po Tinderu dok ga šetaš provjeravajući ima li još netko tko bi se igrao s njim. 

Možda vas zanima Sad se ti i tvoj ljubimac možete zajedno oblačiti u Zari! Donosimo komade iz kolekcije namijenjene psima Rubrika Moda Moda

5. Psa pozoveš samo jednom

Dovoljno je da jednom kažeš njegovo ime i već ti se sretan mota oko noge. Ne zaslužuješ li isto i od muškarca umjesto "Hej, vidim propušten poziv od prije 2 tjedna, što si trebala?"

6. Pas ti nikada neće lagati

Osim ako ne hodaš sa Rick Astleyem, šanse da će ti jednom lagati priličan su zicer. 

 | Autor: Sljedeći put kad ti se čini da tip s kojim izlaziš nije u potpunosti zaljubljen, ili osjećaš potrebu da ga "odgonetneš", molim te stani i razmisli o jednoj kontroverznoj mogućnosti: možda mu se baš i ne sviđaš.

A onda se okreni i odšeći u suprotnom smjeru. Jedini muškarac za kojim vrijedi trčati je onaj za kojim nikada nećeš morati. I Channing Tatum.

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zene vole samo sebe