Life&style

Zašto njegov penis ponekad smrdi

Čak i ako se ujutro istuširao, nekoliko sati kasnije njegov penis miriše nekako, hm, najblaže rečeno čudno? Kako je to moguće?

Razlog za neugodan miris može biti znak bolesti. Međutim, razlog je često pokopan negdje drugdje… Najčešće u njegovim gaćama… Pitanje je jesu li od sintetike te su uske, odnosno dopuštaju li da dođe dovoljno svježeg zraka do njegovog najboljeg komada. Urin, loj i mrtve stanice kože tako se brže pomiješaju s njegovim znojem. 

Rezultat je neugodan miris, ali i koktel bakterija. Ako se želi(š) ubuduće riješiti tog neugodnog mirisa, on bi trebao nositi gaće od 100 postotnog pamuka. One će pustiti dovoljno zraka unutra – ali i opet van. Stvar je u dobrom provjetravanju, ne samo higijeni izgleda...

Možda vas zanima 10 stvari koje nisi znala o penisu Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aleksandar

    Pozabavite se vi žene radije svojim smrdljivim p1zdama. Najprije očistite svoje dvorište - hvala!
  • erik

    ja znam da ne smrdi prije cina ,ali kad se toliko ovlazi i pocne da tece iz pi.de ,,hu haj ,ki usmrdena riba
  • erik

    ja znam da ne smrdi prije cina ,ali kad se toliko ovlazi i pocne da tece iz pi.de ,,hu haj ,ki usmrdena riba