Life&style

Zara Home novom kolekcijom posuđa i dodataka za kuhanje priziva proljeće

  • Iako su se temperature ovih dana približile nuli, postoje sitnice zbog kojih nam je toplo oko srca, a jedna od njih je nova Zara Home kolekcija
  • Poznati španjolski lanac trgovina upravo je lansirao novu kolekciju posuđa i dodataka za kuhanje koja priziva proljeće
  • Tanjuri, vrčevi i pladnjevi s cvjetnim motivima, kuhinjski dodaci od akacije i gres keramike i staklene čaše s fasetiranim reljefom glavne su zvijezde nove kolekcije

Lijepo uređena četiri zida životnog prostora mnogima su prioritet, a posebno u ovim siječanjskim danima kada provodimo više vremena nego inače u svojim domovima. Možda baš zato nas je nova Zara Home kolekcija, posvećena kuhinji - srcu svakog doma, toliko razveselila. Svakako stiže na police u pravo vrijeme, jer osim što ovih dana volimo peći kolače i kuhati hranu za dušu, kolekcija je pravo osvježenje i vrlo direktno priziva proljeće u ovim tmurnim i hladnim danima.

Španjolski div lansirao je preko 30 noviteta koje bismo voljeli vidjeti u kuhinji, a sigurni smo da ćeš i sama pronaći nekoliko komada iz nove kolekcije koji će na tebe ostaviti jednaki utisak.

 | Autor: Zara Home Zara Home

Kao i gotova svaka Zara Home kolekcija, i ova odiše retro štihom, no za razliku od prijašnjih koje uključuju mahom minimalističke proizvode, dizajneri su se ovog puta odlučili poigrati bojama i upečatljivim cvjetnim motivima pa će ljubitelji maksimalizma i razigranih interijera konačno doći na svoje. 

 | Autor: Zara Home Zara Home

Desertni i tanjuri za kruh neobičnih oblika s cvjetnim motivima glavne su zvijezde nove kolekcije i već znamo da će izgledati genijalno na vrtnom stolu, kada procvjetaju trešnje, ruže, mimoze i ostali rado viđeni gosti svakog vrta. 

Možda vas zanima IKEA je upravo lansirala novu kolekciju, izdvojili smo predivne komade Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Zara Home Zara Home

Odlično će izgledati u kombinaciji s cvjetnim vrčem od terakote u koji možeš poslužiti limunadu ili je iskoristiti kao vazu za cvijeće, kao i sa šarenim pladnjevima od terakote u obliku daske za rezanje koji su idealni za posluživanje hladnih predjela.

 | Autor: Zara Home Zara Home

 | Autor: Zara Home Zara Home

Nezaobilazna dekoracija na svakom stolu su i čaše, a komadi iz nove kolekcije savršeno se uklapaju u ovu romantičnu priču. Staklene čaše s niskim stalkom s fasetiranim reljefom prodaju se zasebno, po cijeni od 4,99 € komad i savršene su za ispijanje svježe cijeđenog soka ili aromatizirane vode.

 | Autor: Zara Home Zara Home

Ukoliko si fan mirnijih tonova i jednostavnijih silueta, nova Zara Home kolekcija krije i mnoštvo jednobojnih komada kao što su čaše, zdjela za voće, posuda za jaja, mjerne posudice, podložak za žlicu i posuda za maslac od gres keramike koji će se s lakoćom uklopiti u svaki dom.

 | Autor: Zara Home Zara Home

Treći, ali ne i najmanje predivan dio kolekcije su dodaci za kuhanje i skladištenje hrane izrađeni od akacije, koji su, osim što su kvalitetni, ukras sami po sebi. 

 | Autor: Zara Home Zara Home

Zamisli samo ovaj drveni mužar, sateklenke za začine s postoljem od akacije i držač za papir na radnoj ploči.

 | Autor: Zara Home Zara Home

Savršen dodatak kuhinji je i pravokutna daska za rezanje od drva akacije pravokutnog oblika s postoljem s donje strane koja je dostupna u dvije veličine. Na nju možeš poslagati svijeće i staklenke u kojima držiš začine, tjesteninu ili čajeve.

 | Autor: Zara Home Zara Home

Možda vas zanima Jedna od najljepših Hrvatica o tajnama svoje spavaće sobe: 'Trebaju mi jer ih grlim dok spavam' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Zara Home

Komentari 0