Life&style

IKEA je upravo lansirala novu kolekciju, izdvojili smo predivne komade

  • IKEA je lansirao hrpu noviteta za 2023., točnije preko 1700 novih proizvoda, od kojih su neki ekstenzija prošlogodišnjih bestsellera
  • Izdvojili smo nekoliko favorita koji će po svemu sudeći postati omiljeni u nadolazećim mjesecima
  • Klupa od ratana, lampa od bambusa, modularna sofa i taktilni ukrasi...Teško je odlučiti što bismo prije izabrali

Bilo je pitanje trenutka kad će IKEA lansirati nove proizvode, a mi smo strpljivo čekali - i dočekali! Skandinavski lanac trgovina namještajem i dekoracijama za dom uvijek nam uspije izmamiti osmijeh na lice i potaknuti nas da zavirimo na police u potrazi za pokojim novim ukrasom. Isto je bilo i ovaj put. Evo koje bismo novitete rado dodali u košaricu...

TOLKNING klupa

 | Autor: IKEA IKEA TOLKNING klupa 159,13 €

Svestrana TOLKNING serija izrađena je od prirodnih vlakana toplog izgleda, a dio nje je i ova prekrasna klupa koja ima tajnu ― voli dom bez nereda i nudi ne samo dodatno mjesto za sjedenje, već i prikladno rješenje za odlaganje. Izrađena je ručno, od ratana, i stoga prikladna i za vanjsku upotrebu. Odlično će izgledati u hodniku, na terasi, pa čak i pri dnu kreveta.

RÄFFELBJÖRK vaza

 | Autor: IKEA IKEA RÄFFELBJÖRK vaza 26,41 €

Ovu prekrasnu, teksturiranu vazu dizajnirala je Lisa Hilland, a nadahnuta je dugama te ima skladan, razigran oblik i sjajan premaz. Vaza dolazi u dvije veličine i odlično će izgledati sa ili bez cvijeća.

Najpopularniji IKEA namještaj svih vremena Možda vas zanima Ovo je 12 najpopularnijih IKEA proizvoda svih vremena, prodaju se u milijunima primjeraka Rubrika Life&style Life&style

TRÄDGRÄNSEN zidni ukras

 | Autor: IKEA IKEA TRÄDGRÄNSEN zidni ukras 19,90 €

Pažnju su nam privukli i TRÄDGRÄNSEN zidni ukrasi koje je dizajnirala Hanna Grann Dalrot, a riječ je o taktilnim i organičkim predmetima. Predivno izgledaju na zidu kao i na stolu, samostalno ili u kombinaciji s ostalim ukrasima. Mogu poslužiti i kao elegantni tanjurići za nakit ili ključeve.

SINNERLIG LED stolna lampa

 | Autor: IKEA IKEA SINNERLIG LED stolna lampa 39,68 €

Sigurno ti je dobro poznata Ikeina visilica istog naziva koja je toliko popularna da je jedno vrijeme do nje bilo gotovo nemoguće doći. E, pa upravo je dobila svoju nasljednicu. Ova prijenosna stolna lampa ručno je pletena od bambusa te ju je dizajnirala Ilse Crawford. Materijal pruža topao sjaj i stvara ukrasne svjetlosne uzorke po sobi.

Možda vas zanima Jedna od najljepših Hrvatica o tajnama svoje spavaće sobe: 'Trebaju mi jer ih grlim dok spavam' Rubrika Life&style Life&style

SKRUVBY biblioteka

 | Autor: IKEA IKEA SKRUVBY biblioteka 79,50 €

Ako obožavaš čitati i imaš manjak mjesta za skladištenje knjiga, SKRUVBY biblioteka odlično je rješenje. Ne samo da je praktična i nudi pregršt mjesta za knjige i ukrase, već je i estetski vrlo privlačna. SKRUVBY serija ima tradicionalan izgled sa samostalnim jedinicama za odlaganje koje se mogu uskladiti te unosi prirodan i topao ugođaj u prostoriju.

JÄTTEBO modularna sofa

 | Autor: IKEA IKEA JÄTTEBO modularna sofa 1.374,48 €

Moramo priznati da smo pri prvom pogledu na ovu sofu osjetili leptiriće u trbuhu. JÄTTEBO modularna sofa nova je Ikeina poslastica koja dolazi u bezbroj mogućnosti - možeš se igrati i slagati modularne dijelove tako da se maksimalno prilagode prostoru. Posebno nam se sviđa mininalistički, bezvremenski dizajn sofe - ravne linije i rebrasta samt tkanina sa širokim naborima koja će u trenu prostoriji dati karakter. Sofa je trenutno dostupna u tri boje - bež, zelenoj i sivoj.

HAVBERG fotelja i podnožnik

 | Autor: IKEA IKEA HAVBERG fotelja i podnožnik 703,17 €

Nasloni se i odmori svoja stopala. HAVBERG okretna fotelja i podnožnik nova su verzija IKEA klasika. Svevremenski dizajn s izdržljivom zlatno-smeđom kožnom navlakom pobrinut će se da se ovaj duo s lakoćom uklopi u bilo koji prostor.

VATTENKAR stalak za laptop

 | Autor: IKEA IKEA VATTENKAR stalak za laptop/monitor 21,22 €

Dio nove kolekcije za 2023. je i ovaj super praktičan stalak koji možeš prilagoditi ovisno o željenoj visini na kojoj želiš držati monitor ili laptop. Možeš ga i razdvojiti te koristiti kao dva zasebna stalka, a izgledom će se uklopiti u svaki prostor, bilo da je riječ o uredu ili domu.

SILVTJÄRN dozator sapuna

 | Autor: IKEA IKEA SILVTJÄRN dozator sapuna 13,26 €

Osvježi kupaonicu s malo blještavila. Ovaj stakleni dozator s pumpicom od mjedi drži područje oko umivaonika urednim te se savršeno slaže s ostalim SILVTJÄRN dodacima - držačem četkica za zube i posudicom za pohranu sitnica poput štapića za uši ili blazinica.

GLADELIG posuda za pečenje, 2 kom

 | Autor: IKEA IKEA GLADELIG posuda za pečenje, 2 kom 37,15 €

GLADELIG serija upravo je dobila pojačanje - set od 2 posude za pećnicu s predivnom glaziranom površinom koji pretvara svaki obrok u čisto zadovoljstvo. Svevremenski oblici i snažan izgled ručnog rada olakšava posluživanje sa stilom, ravno iz pećnice do stola.

Možda vas zanima Makeover Addict prava je adresa za sve koji žele naučiti kako preurediti svoj stari namještaj Rubrika Life&style Life&style
Photo: IKEA

Komentari 0