Life&style
Zara Home nova kolekcija

Genijalna fotelja, ludi toster i predivne posude za ulje rezultat su nove dizajnerske Zara Home suradnje

  • Zara Home ponovno je udružila snage s drugim brendom u novoj dizajnerskoj kolekciji
  • U suradnji s britanskim brendom Studio Nicholson stvoreni su predivni predmeti za uređenje doma
  • Neutralne boje i posebni dizajni i materijali okosnica su ove kolekcije

Zara Home predstavila je novu suradnju s nezavisnim britanskim brendom Studio Nicholson u kolekciji jesenskih noviteta. Nick Wakeman, osnivač brenda Studio Nicholson o kolekciji je rekao: "Za mene postoji stvarna poveznica između arhitekture, interijera i odjeće. Svaki od tih elemenata štiti vas od vanjskog svijeta i trebao bi biti sredstvo za izražavanje vašeg identiteta."

U predivnoj kolekciji nalaze se odlični komadi za uređenje doma koji će se svojim dizajnom i praktičnošću uklopiti u svaki interijer te ga učiniti posebnim.

Zara Home nova kolekcija | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home nova kolekcija

Pažnju svakako najviše privlači genijalna fotelja bezvremenskog dizajna od drva hrasta i prave kože u predivnoj nijansi smeđe boje. Cijena ove fotelje je 10,599 kuna na Zara Home stranici.

Zara Home kolekcija uredskog pribora Možda vas zanima Zara Home ima novu kolekciju uredskog pribora i cijela je tako divno retro Rubrika Life&style Life&style

"Moj dom je moje utočište i mjesto u kojem se osjećam najugodnije. Volim osjećaj prostora i u interijer dodajem samo komade koji se uklapaju u taj prostor, imaju funkciju i izrađeni su od vrhunskih materijala", rekao je Nick Wakeman o dizajnima iz kolekcije.

Zara Home nova kolekcija | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home Milan Toast

Zara Home uvijek oduševi i malim kućanskim aparatima te kuhinjskim predmetima pa se tako u novoj kolekciji ističu i toster Milantoast posebne konstrukcije od nehrđajućeg čelika s poliranim poklopcem i donjim dijelom s hvataljkama. 

Zara Home nova kolekcija | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home nova kolekcija

Inače, tvrtku Milantoast su 1948. u Milanu osnovali Mario Egi i Andrea Ivo Novi, a započela je s proizvodnjom pribora za aparate za kavu. Prvi klasični Milantoast toster s hvataljkama stvoren je 1962. godine, a od tada brend unapređuje svoje tostere poboljšanjem dizajna najnovijim tehnologijama. Svi njihovi proizvodi izrađuju se ručno u tvornici, a sirovine su talijanskog podrijetla. Milantoast, rođen i odrastao u srcu Milana, usko je povezan s društvenim i gospodarskim razvojem grada i njegovih žitelja.

Cijena Milantoast tostera na Zara Home je 2,999 kuna.

Posude za ulje zanimljivog dizajna također su dio nove kolekcije te su izrađene od nehrđajućeg čelika. Dostupne su u dvije veličine te imaju i malu ručku za lakši hvat. Cijena ovih posuda je 99 kuna za manju te 149 kuna za veću posudu za ulje.

Zara Home nova kolekcija | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home nova kolekcija

Cijela kolekcija dostupna je na zarahome.com.

Kvalitetni i izdržljivi materijali poput keramike i mramora također su uključeni u Zara Home x Studio Nicholson kolekciju, a od njih su izrađeni predivni kuhinjski predmeti poput pladnjeva i tanjurića, posuda te predivne svjetiljke.

Zara Home nova kolekcija | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home nova kolekcija

Prekrasna svjetiljka s mramornim postoljem i izloženom žaruljom decentno će i elegantno ispuniti prostor blagom svjetlošću i donijeti ugodnu atmosferu. Zdjela za voće od otporne keramike jedan je od predivnih modela izrađenih od ovog materijala iz kolekcije, uz primjerice, posudu za maslac, ovalne tanjure i plitice.

Ovu zdjelu posebnog konusnog dizajna krasi i elegantno postolje. Treći predmet koji smo odlučili istaknuti je praktična posudica za šećer s poklopcem i žličicom, izrađena od otpornog borosilikatnog stakla i drveta, uz koju će i odlaganje šećera izgledati jako šik i uredno!

Zara Home nova kolekcija | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home x Studio Nicholson nova kolekcija

s lijeva na desno: 469 kn; 299 kn;149 kn

Zara Home Čovječe ne ljuti se Možda vas zanima Zara Home: Kad Čovječe ne ljuti se postane dizajnerski komad, to ima svoju cijenu... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Zara Home

Komentari 0