Life&style

Zara Home ima sniženje, evo što smo pronašli do 60 kn

Ako si jedna od onih koji uđu u Zara Home trgovinu i plaču nad svojim skromnim budžetom koji se topi poput lanjskog snijega, ovo je tvoj sretan dan! Trgovina ovih dana ima brutalno sniženje

Zara Home je jedna od onih trgovina čija nas ponuda uvijek ostavlja bez daha. Uistinu nerijetko poželimo baš sve ponijeti kući i od svog doma napraviti pravi mali raj. Ovaj put nam se snovi čine barem malo bliže jer je njihovo sniženje baš dobro! Odlučili smo probrati najljepše stvari do 60 kuna. 

Dekorativne kutije, istini na volju, nikad ne postanu prioritet na listi troškova. Ali nikad ne napuštaju tajne želje svih žena koje vole lijepe interijere i imaju istančan smisao za organizaciju. Zara Home ima šaroliku ponudu - od drvenih do onih s metalik odsjajem, a nama su za oko zapele dvije. Jedna imitira popularni mramor koji bi odgovarao minimalističkim interijerima uređenim u hladnim tonovima. Druga, pak, ima bogate rezbarije i sjajno bi se uklopila u rustikalne stilove.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara Home (59 kn) Osvježivači zraka iz Zara Homea (baš kao i mirisni štapići) odavno su stekli kultni status među brojnim blogericama koje se kunu da su najbolji na svijetu. Ukoliko ih nisi probala, ovo je tvoja šansa jer su, s uobičajenih 99 kn, sniženi na svega 49 kn. Opcija s crvenim bobicama zvuči nam kao prava ljetna stvar.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara Home (49 kn) Za sve one koji opremaju kupaonicu, na sniženju su i predivni keramički kompleti za držanje sapuna za ruke, četkica za zube i ostalih sitnih stvari kojima je ponekad teško pronaći lijepo mjesto. Od ružičastih, bijelih ili metalik opcija - izbor je ogroman. A cijene paketa od 3 ili 4 komada kreću se oko 29 i 39 kuna.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara Home (29 kn, 39 kn) U svakom kućanstvu potrebne su kvalitetne zdjele za serviranje hrane. Koliko su važne čovjek zna onda kad ih nema. A ovo je idealno vrijeme za nabavku. Porculanski komadi sniženi su s 99 na 39 kn, a gres keramika sa 159 na 59 kn. Izbora ima i može se pronaći ponešto u skladu s raznim ukusima.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara Home (39 kn, 59 kn) Treba zaustaviti trend neizrađivanja fotografija, a ovo je prava zgoda da pronađeš mjesto za pospremiti svoja najdraža sjećanja. Izbor okvira kreće se od kožnih, drvenih, tekstilnih, lakiranih i teksturiranih. Modeli su baš atraktivni i u skladu s trendovima - samo biraj!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara Home (59 kn) Držači za svijeće prava su stvar za sve romantične dušice koje vole da plaha svjetlost uljepšava njihove večeri. Kao i dosada, izbor je ogroman. Od onih šarenih i kičastih pa sve do posve minimalističkih. Nama se daleko najviše dopao prozirni s blagim, točkastim reljefom. Ljubav na prvi pogled, garantiramo, a košta svega 19 kn!

Možda vas zanima Preslatko! Zara Home detalji za kuću do 100 kuna Rubrika Life&style Life&style  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara Home (19 kn, 29 kn)

Moramo pohvaliti Zaru Home jer ovo naprosto jedno od boljih sniženja na koje smo naletjeli. Pravo je vrijeme za malo osvježenje doma i pripremu za udobnu jesen i zimu unutar vlastita četiri zida! Jedva čekamo shopping!

Photo: Miss7/PR

Komentari 0