Life&style

Preslatko! Zara Home detalji za kuću do 100 kuna

Obožavamo detalje za dom, a još kad su na sniženju našoj sreći nema kraja. Pronašli smo za tebe detalje koji će osvježiti svaku prostoriju

Zara Home ima prekrasne detalje za kuću, ali cijene su ono što nas sputava ponekad u kupnji. Zato je ovo idealna prilika da si priuštiš nešto što si možda dugo gledala jer smo našli detalje sa cijenom do 100 kuna. U kolekciji prevladavaju plava i crvena boja. 

VAZE - 99,00 kn

 Umjesto klasičnih prozirnih vaza možeš sama sebe iznenaditi i napraviti iznimku. Ove jednostavene, a efektne vaze će i najtmurniji dom razvedriti. S cijenom od 99 kuna neće puno naškoditi tvom budžetu, a napravit će veliku promjenu. Svaka će pronaći neku koja joj odgovara najbolje. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Cijene svih vaza su 99,00kn

PODLOŠCI ZA STOL - od 49,00 do 59,00kn

U svakoj kuhinji postoje podlošci za stolove koje koristiš makar samo kad gosti dođu. Obično su podlošci klasični plastični ili platneni, a dosadni. S ovim podlošcima će se podići uređenje svakog stola. Od raznih materijala do boja ukrasit će stol i dati mu poseban štih, a kako su prilično jednostavni, pašu uz razne tanjure. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: 59,00kn, 59,00 kn, 49,00kn

UKRASNE JASTUČNICE - 99,00 kn

Svi volimo lijepe jastučnice bile one na kauču ili na krevetu. Pogotovo ako su još od finog materijala. Osim ovih koje smo mi izabrali, ima ih još prekrasnih koje će ti se svidjeti. A cijena im je uglavnom 99 kuna. Od cvijetova, točkica, šara, krugova... mi se ne možemo odlučiti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Sve jastučnice su 99,00 kn

Možda vas zanima 8 IKEA komada koji će za 100 kuna osvježiti dom Rubrika Life&style Life&style

 

DRŽAČI ZA SVIJEĆE - od 49,00 do 99,00kn

Stare svjećnjake možeš spremiti u ormare i domu dodati malo boje. Držači raznih oblika i materijala nas oduševljavaju. Još kad ubaciš mirisnu svjećicu u držač tvoj dom će poprimiti odmah drugi izgled. Idealni su za tople ljetne večeri kad s njima možeš ukrasiti balkon ( i stalno ih imati na oku, jer opreza nikad dosta). 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: 49,00kn,59,00kn ,99,00kn

KOŠARE - od 49,00 do 99,00 kn

Košare su super, super dodatak za svaki dom. Od pletenih, drvenih do platnenih, velikih, malih, srednjih... uvijek se za njih može naći mjesto. Osim za čuvanje voća na stolu, mogu poslužiti kao stalak za časopise, mjesto za spremanje dječjih igračaka ili pak košara za rublje. Svaka će joj naći namjenu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: 49,00kn, 99,00kn, 99,00kn

 

OKVIRI ZA SLIKE- od 69,00 do 99,00kn

Ovi šarmantni okviri su idealan, a isplativ poklon za tvoju voljenu osobu ili za tebe - od tebe. Podići će svaku policu, komodu, stol... ma svako mjesto gdje ih odlučiš postaviti. Pored njih ne moraš ništa drugo staviti jer su sami po sebi jako efektni. Još ako je umetnuta slika koja ti je draga, okvir može postati tvoj omiljeni detalj. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno:69,00kn, 99,00kn, 89,00kn

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0