Life&style
Zara Home posuđe u obliku cvijeta

Zara Home ima prefora tanjure i zdjelice u obliku cvijeta i dolaze u tri boje

Fino spravljeno jelo bit će još ukusnije ako je lijepo posluženo, a stol lijepo ukrašen. Stoga nas je ova Zara Home kolekcija posuđa u obliku cvijeta osobito razveselila. U ponudi se našla u pravo vrijeme, usred ljeta, kada je i vrijeme godišnjih odmora te imamo dovoljno vremena za spravljanje omiljenih jela, ali i primati goste koji navrate. Takozvani 'wow efekt' lakše ćemo postići s lijepim posuđem, a Zara Home će nam pomoći u tome. 

 | Autor: Zara Home Zara Home  | Autor: Zara Home Zara Home

Riječ je tanjurićima za kruh (naravno, može se na njima poslužiti i neko jelo, kolač i sl.), te zdjelicama u obliku cvijeta, koje će garantirano osvježiti izgled svakog blagovaonskog stola. Tanjuri su visine 2,5 cm, a širine 16,30 cm, dok su zdjelice 2 cm visine te 11 cm širine. 

Zara Home posuđe u obliku cvijeta | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home posuđe u obliku cvijeta

Možda vas zanima I Zaru je zahvatila barbiemanija, haljine, trenirke i torbice iz kolekcije s guštom bi nosila i prava Barbie Rubrika Moda Moda

I tanjurići i zdjelice Zara Home dolaze u tri boje: narančastoj, žutoj i zelenoj. Tanjur košta 8,99 eura, dok zdjelica košta 4,99 eura. I baš su slatki, zar ne? 

Zara Home posuđe u obliku cvijeta | Autor: Zara Home Zara Home Zara Home posuđe u obliku cvijeta

 | Autor: Zara Home Zara Home

 

Zara Home Možda vas zanima Zarini tanjuri s kokama, ovčicama i praščićima nisu samo slatki nego i prizivaju proljeće Rubrika Life&style Life&style
Photo: Zara Home

Komentari 0