Life&style

Započni vikend u veselom tonu: osvoji Gorenje sokovnik i uživaj u zdravim i ukusnim napitcima

  • Na miss7 profilu na Instagramu već smo podijelili hrpu genijalnih nagrada u sklopu našeg Valentinovo giveawaya, no bez brige, imamo još aseva u rukavu!
  • Nastavljamo u istom, veselom tonu i imamo super vijesti za tebe - u suradnji s Gorenjem jednoj čitateljici poklanjamo vrijednu nagradu u koju smo se zaljubili na prvi pogled
  • Konačno realiziraj zdrave odluke ili uljepšaj jutra voljenoj osobi uz svježe cijeđeni sok koji ćeš napraviti zahvaljujući fenomenalnom Gorenje VitaWay sokovniku

U potrazi za novim načinima postizanja unutarnje ravnoteže te s ciljem poboljšanja zdravlja i stvaranja zdravih životnih navika, Gorenje je razvio VitaWay kolekciju malih kućanskih aparata, dizajniranu tako da podržava zdrav način života. VitaWay sokovnik omogućit će ti da procesuiranu hranu zamijeniš svježim voćnim i povrtnim sokovima i tako dobiješ više energije za svakodnevne obaveze i slobodne aktivnosti.

 | Autor: Gorenje Gorenje

Zašto je VitaWay sokovnik poseban u odnosu na ostale sokovnike na tržištu? Tehnologija sporog cijeđenja se od klasičnog centrifugalnog cijeđenja razlikuje u brzini i načinu pridobivanja soka iz stanica voća i povrća. Klasični sokovnici rotiraju nož velikom brzinom (1500 - 2500 okretaja u minuti) i razrezuju vlakna voća i tako iz njih dobivaju sok. Vertikalno kretanje spiralnog puža u Slow Juicer sokovniku s polaganim okretanjem (80 okretaja u minuti) pritišće sastojke, a dobiveni sok i pulpu odvaja u dva dijela. Zahvaljujući hladnom sporom cijeđenju tekstura soka je ujednačena, stvara se manje zračnih mjehurića, a sok iscijeđen pri nižoj temperaturi zadržava veći broj vitamina, minerala i enzima za zdraviji napitak.

 | Autor: Gorenje Gorenje

Za pulpu koja nastaje u procesu cijeđenja soka namijenjena je odvojiva posuda. Količinu pulpe možeš regulirati pomicanjem ručice na prednjoj strani sokovnika. Uživaj u svilenkastom soku ili ga dopuni komadima voća i povrća, a pulpu koja ti je ostala možeš iskoristiti u receptima za juhe, umake, peciva. i slično.

Ukoliko ti se sviđa VitaWay sokovnik i želiš sebi i voljenoj osobi svaki dan pripremati ukusne sokove, uključi se u naš nagradni natječaj i okušaj sreću. Možda nagrada stigne baš u tvoje ruke!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Sve što trebaš napraviti da bi ušla u bubanj za izvlačenje ove vrijedne nagrade je posjetiti miss7profil na Instagramu, pronaći fotku nagrade koju ti darujemo i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @gorenje.hr, lajkati objavu te u komentaru označiti osobu koja bi voljela osvojiti ovu vrijednu nagradu. Tako je lako!

Igramo se do subote, 11. veljače 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Igor Šoban/Pixsell