Life&style

Zaljubili smo se u ovu preslatku posteljinu, a i priču iza nje

Slaba si na detalje za dom, pa je tako i kad je posteljina u pitanju. Ovo je prava stvar za tebe! Divna je za dječje sobe, ali za sve nas koje smo ostale djevojčice u srcu...

Dosta ti je biti kao drugi i imati stvari kao i ostali? Imamo rješenje za tebe! Osim što ćeš svoj dom osvježiti s posebnim i šarenim detaljima tvoja kupnja imat će i plemeniti cilj. Iza svega stoji Galerija Orlovac, prva inkluzivno umjetnička galerija za osobe s intelektualnim teškoćama u Europi, a sve predmete u okviru likovne terpije izradili su korisnici Centra za rehabilitaciju Zagreb. 

 | Autor: Igor Soban Igor Soban

Tako su predstavljeni unikatni i vrlo upotrebljivi predmeti od tekstila i keramike: jastuci, prekrivači, rasvjetna tijela, razne ukrasne posude... Mi smo već našli svoje favorite. 

 | Autor: Igor Soban Igor Soban

Ovu plemenitu akciju su podržale i osobe iz hrvatskog javnog života kao što su glumice Nataša Janjić i Ana Maras Harmander te plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac. Ako si i ti zainteresirana, preslatke stvari možeš razgledati od 10. do 14. listopada na Ambienti, međunarodnom sajmu namještaja koji se održava na zagrebačkom Velesajmu. 

Možda vas zanima Inspiracija: kako osvježiti stan bojama (sladoleda) Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:

 | Autor:

 

Photo: Igor Soban

Komentari 0