Life&style

Zakorači u novu godinu s novim planovima uz poticajne autobiografije snažnih žena!

U današnjem užurbanom vremenu nije lako biti žena, pogotovo ne ona koja uspješno održava ravnotežu između posla i obitelji. U prilog ne ide ni činjenica da su mnoge žene za isti položaj i učinak plaćene manje od muškaraca. No postoje mnogi primjeri žena koje su se usprkos svim preprekama uspjele izboriti za sebe, održale sklad u svom životu, naučile reći ne kada je bilo potrebno i hrabro donijele ispravne životne odluke!  

 | Autor: pr pr

Izdavačka kuća Alfa posvetila je jednu biblioteku upravo ženama, a među tim izdanjima naći ćete biografije uspješnih žena čiji životi nadahnjuju i potiču nas da se i mi zauzmemo za sebe te da pronađemo svoje mjesto pod suncem. Istinski su primjeri takvih žena Maye Musk, majka Elona Muska, koja je u braku bila zlostavljana te je na rubu siromaštva sama podigla troje danas uspješne djece, ili glumica Sharon Stone koja je unatoč osudama s kojima se suočila zbog svoje uloge u Sirovim strastima, incesta koji je doživjela u obitelji i pretrpljenog moždanog udara pronašla unutarnji mir i sreću. Rachel Rodgers uspješna je odvjetnica, vlasnica milijunske tvrtke i majka četvero djece, a u svojoj knjizi Sve možemo biti milijunašice razotkriva tajne uspjeha i daje savjete za kvalitetno upravljanje vremenom i novcem. 

 | Autor: pr pr

Najbolji je način da razmazite sebe ulaganjem u vlastiti um i duh, zato se ne bojte predahnuti i posvetiti se sebi jer vratit će vam se višestruko! Uz obilje poticajnih knjiga izdavačka kuća Alfa ovih je blagdana pripremila rokovnike s kojima ćete u novu godinu zakoračiti spremnije no ikad! Ženski rokovnik nadahnut je bestselerom Žena s planom, a u njemu se nalaze motivacijski citati Maye Musk, koja je svojim primjerom postala uzor mnogim ženama.  

Drage dame, zavirite u Alfinu biblioteku za žene, počastite se ovih blagdana i progurajte se do vrha! 

 | Autor: pr pr

Photo: pr

Komentari 0