Life&style

Zajedno u šoping: od ludog trošenja do seksa u kabini

Je li tvoj dragi tip koji iskreno obožava šoping, pronalazi ti super stvari i donosi u kabinu ili rezignirano hoda za tobom ili se pak grozno uzrujava što je uopće tamo? Šoping u paru je avantura, a kako će proći odlučuješ ti

S partnerom je potpuno drugačije otići u šoping nego s curama (blago onima čiji su partneri dostojna zamjena za šoping-prijateljicu). Čini se da većina muškaraca ne voli višesatno tumaranje dućanima i nervozni su već kad čuju riječ da moraju u kupnju. No čak i od takvih ima neke koristi (i tu ne mislimo na to da bez razmišljanja pegla karticu ne bi li se što prije izvukao otamo). Kako je subota, pravi dan za šopingiranje, pripremi se. U nekim situacijama sigurno prepoznaješ sebe i svoju bolju polovicu.

via GIPHY

1.  On, vješalica za odjeću

Jedna od najljepših stvari ako ideš s nekime u shopping jest da tad definitivno ima - više ruku. Više ruku, više outfita, jer znaš i sama kako je teško s četiri, pet stvari u naručju izvući sa stalka vješalicu s tvojim brojem ili preokretati kup majica! Osim što će nositi sve što izabereš do kabine, tvoj dragi će nositi vrećice, pridržavati ti torbicu, odnositi nepotrebne stvari u auto... Za takvu se uslugu isplati potrpjeti i malo njegovog gunđanja. I oprostiti mu ako, kad ide do auta, tamo malo odspava! Ili klisne na pivo.

via GIPHY

2. Vječito ispred kabine

U tim se ulogama često izmjenjujemo. Naime, i najveće protivnike šopinga kad su već tamo, ponese atmosfera. Pa on neočekivano navali kupovati i žešće od tebe. Uglavnom, tko prvi u kabinu, pobjednik! Drugi čeka i čeka vani. Tebi nije jasno koliko mu treba da isproba jedne jedine hlače, njemu nije jasno koliko tebi treba da shvatiš da nikad nećeš zakopčati taj cif na suknji (osim ako možeš odmah tamo, u kabini skinuti pet kilograma) i da ti treba veći broj. Pri tom ste oboje nervozni, ovaj u kabini jer ga drugi požuruje, ovaj drugi jer to toliko traje. Rješenje: jednostavno idite u trgovinu koju oboje volite! Pa svatko u svoju kabinu.

via GIPHY

3. Mijenjanja stila u hodu

„Izgledao bi tako dobro s ovom jaknom! Daj je barem probaj!“ – zvuči poznato? Ako tvoj partner pripada onoj vrsti muškaraca koji kupuju i nose uvijek iste hlače i ne mogu se ni zamisliti u nečem drugome, šoping je sigurno situacija kad si posebno inspirirana da to pokušaš promijeniti. Što bi ti nedostajalo da koji puta odjeneš odijelo? Tako si zgodan u kravati! Ovakvi puloveri su totalni hit među dečkima! Drugi čovjek u toj košulji! Pa i dečki nose marame... Itd. Znaš da će na kraju pasti na neki kompliment (i tvoju upornost) i popustiti. I kupiti nešto po tvome, jedino je pitanje hoće li to ikada zatim odjenuti. Postoji, naravno, i obrnuta situacija: obožavaš nositi traperice, ali on te želi vidjeti u haljini. Probaj, ženo, njemu za ljubav. Možda oduševljenje prijeđe i na tebe.

via GIPHY

4. A, bogme se i potrošilo...

Kada je partner s tobom, ne osjećaš grižnju savjesti zbog trošenja kao kad kupuješ sama i za sebe. Kupiš nešto sebi, pa nagovoriš njega da nešto kupi. A onda kupiš još nešto pa te peče savjest i da je umiriš kupite opet i nešto njemu itd. Još ako imaš uz sebe muškarca-šopingholičara koji te i nagovara da nešto uzmeš, a uživa i u kupovanju za sebe, na kraju nećeš moći zatvoriti novčanik od silnih slipova od kartica. Misli "kad je bal, nek' je bal" koje su ti prolazile glavom u dućanu, kod kuće se pretvaraju u mnogo manje vedre. Npr. kako ću preživjeti do iduće plaće? 

 

via GIPHY

5. Iscrpljujući maraton s happy endom

Na kraju dobijete osjećaj da sve to već predugo traje. Bole te noge, u želucu kruli, on je živčan ili mu je sasvim popustila koncentracija, tipka po mobitelu i na sve odgovara s „Da, lijepo je“, „Khm, izgleda dobro“ (ponudi mu seks u kabini da provjeriš sluša li te uopće). A još niste ni kupili ono po što ste prvo došli. Prekini to mrcvarenje, trebaš ga, ili se oboje trebate, resetirati. Može i seksom u kabini. Ili otiđite na kavu, na pivo, na ručak. Pa kad tako fino predahnete, nastavite dalje.  

via GIPHY

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0