Life&style

Zaigraj kviz i osvoji ulaznice za ekskluzivan red carpet na kojemu ćeš nositi Freywille nakit

Sigurno si i ti barem jednom zamišljala kako izgleda šetnja crvenim tepihom. Ako jesi, za tebe imamo pravu poslasticu - vodimo te na svečanost otvorenja Muzeja prijateljstva i želimo da se tamo osjećaš poput prave zvijezde pa smo se pobrinuli i osigurali ti ekskluzivan Freywille nakit. I još puno, puno zabave na koju, naravno možeš povesti i svoju frendicu. Ali prvo zaigraj naš kviz...

 

 

Nakon što si u našem kvizu doznala koja si zvijezda, ispuni formular  i možda baš ti budeš sretnica koja će biti na svečanom otvorenju Muzeja prijateljstva i prošetati se crvenim tepihom noseći luksuzan Freywille nakit.  

Fill out my online form.

Sigurno već znaš da slavimo prijateljstvu i da miss7 otvara prvi muzej posvećen prijateljstvu - Muzej prijateljstva koji se održava se u zagrebačkom muzeju Mimara, a svoja vrata otvara 15. studenog i traje sve do 2. prosinca. Što te čeka u Muzeju prijateljstva? Umjetnice Josipa Štefanec, Lila Herceg, Božica Matasić, Toni Mažuranić, Ivana Tkalčić i Andrea Resner, Barbara Sabo i Tea Šubat napravile su različita viđenja ženskog prijateljstva. Neki od naslova koncepata su Kids&Games, Grooming Garden i (Un)friend, a uz izložbu će biti integrirane i najbolje priče o prijateljstvu koje su na natječaj miss7 'Neprocjenjivo za prijateljice' slale naše čitateljice.

Možda vas zanima Prvi muzej koji govori o tebi (i tvojoj najboljoj prijateljici) Rubrika Life&style Life&style

Povodom otvorenja miss7 organizira svečanu večer na kojoj želi - TEBE! Jer si nam prijateljica i volimo te, a to je zaista neprocjenjivo. Nagraditi ćemo tebe i tvoju pratnju (predlažemo da povedeš svoju BFF-icu jer ipak...ovo je za vas!) ulaznicama za našu veliku večer te priliku da nosiš ekskluzivan Freywille nakit kao što to priliči našoj pravoj zvijezdi!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Freywille

Možda vas zanima Nakit inspiriran umjetnošću? Da, moguće je! Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Freywille

Sve što trebaš jest odgovoriti na pitanje "Koga bi povela na crveni tepih i zašto?", a najkreativniji odgovor jedne od missica nagrađujemo s ulaznicama, zvjezdanim tretmanom i naravno - posudbom prekrasnog, luksuznog Freywille nakita! Za smišlajnje odgovora imaš vremena od 2.11. do 12.11., a pravila natječaj pročitaj ovdje. Vidimo se na crvenom tepihu...

SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7

Photo: Getty Images