Life&style

Prvi muzej koji govori o tebi (i tvojoj najboljoj prijateljici)

miss7 brend oduvijek ističe žensko prijateljstvo kao najveću vrijednost; i svojim čitateljicama želimo biti ako već ne najbolja, a onda barem jako, jako dobra prijateljica. Možemo biti single, možemo biti u paru, ali nikad bez prijateljice. Zato otvaramo miss7 Muzej prijateljstva, prvi muzej posvećen ženskom prijateljstvu

miss7 muzej prijateljstva otvara se 15. studenog u zagrebačkom Muzeju Mimara, a ne bi ga bilo bez naših missica, čitateljica koje su nam poslale stotine jedinstvenih priča o ženskom prijateljstvu i svojoj najboljoj prijateljici s kojom su neraskidivo vezane. Već to je bila dovoljna inspiracija da žensko prijateljstvo još jednom proslavimo, i to na ovakav način.

Jer, postoje muzeji posvećeni različitim vezama među ljudima, postoji i muzej posvećem bivšim, prekinutim vezama, ali niti jedan posvećen ženskom prijateljstvu premda je to jedna od najčvršćih veza koje u životu izgradimo. Povezanost prijateljica je jedinstvena, nema veze sa zaljubljenošću koja nas privuče partneru niti ljubavlju koja nas veže uz dijete. Prijateljicu izaberemo i ona izabere nas. I... BFF!

 | Autor: miss7 miss7 Što te čeka u Muzeju prijateljstva? Umjetnice Josipa Štefanec, Lila Herceg, Božica Matasić, Toni Mažuranić, Ivana Tkalčić i Andrea Resner, Barbara Sabo i Tea Šubat napravile su različita viđenja ženskog prijateljstva. Kids&Games, Grooming Garden, (Un)friend naslovi su nekih od koncepata, a uz izložbu će biti integrirano i najbolje priče o prijateljstvu koje su na natječaj miss7 'Neprocjenjivo za prijateljice' slale čitateljice. 

Tijekom tri tjedna koliko će Muzej biti otvoren (posjetiti ga možeš do 2. prosinca) u njemu će se održavati još i razne radionice na temu prijateljstva, bit će svirki, a, naravno, s najboljom frendicom možeš tamo popiti i kavu. Da izmjenite dojmove o izložbi, ali i pretresete sve druge velike male stvari kako to i inače činite…
Izložba je otvorena radnim danom do 20 sati, subotom do 17 sati, a nedjeljom do 14 sati.

Photo: miss7

Komentari 0