Life&style

Zagrebačka pseća modna pista - pogledaj kako su vlasnici uredili svoje pse za špicu

  • U gradu često možemo vidjeti lijepo sređene žene čiji nas stajlinzi oduševljavaju 
  • No, ovaj put smo obratili pozornost na outfite ljubimaca
  • Ako niste znali, dolčevite za pse su ove modne sezone jako in

Centar Zagreba vikendom se pretvori u pravu modnu oazu, a brojni prolaznici izvuku svoje najbolje modne komade. No, iznimka nisu ni njihovi ljubimci kojima smo odlučili posvetiti poseban street style pregled. Naime, u Zagrebu je snimljen velik broj pasa koje su vlasnici odjenuli u jakne i džempere kako im bilo lakše podnijeti niske stupnjeve.

Možda vas zanima U nekoj od ovih preslatkih haljinica i tvoj pas može biti djeveruša na vjenčanju Rubrika Life&style Life&style

Crvene jakne i džemperi prevladavali su na ulicama grada, a u njima smo mogli vidjeti velike i male pse. Neki su imali klasična pseća pokrivala, dok nam prsluk na posljednjem psu izgleda kao nešto što bismo i sami rado nosili.  | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Preslatki bijeli maltezer odjeven je u bordo prsluk s kapuljačom, dok je drugi četveronožni ljubimac imao nešto moderniju jaknu. Kombinacija crvene i crne s bijelim detaljima te kapuljača na glavi, posebno je istaknula ovog prošaranog psića.
 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Možda vas zanima Ovi psići doslovno stanu u šalicu: upoznaj 10 najslađih minijaturnih pasmina pasa Rubrika Life&style Life&style

U šetnji je bio i velik broj bijelih psića, za koje bi rekli da su maltezeri ili zapadnoškotski bijeli terijeri poznatiji i pod nazivom westie. Oni su također bili odjeveni u neodoljive kombinacije. Jedan psić je tako bio u sivoj trenirci, jedan u sivo-žutoj sportskoj jaknici, a jedan u bež jaknici za kojeg možemo reći da 'fura' sportsku eleganciju.

No, posebnu pažnju je privukao psić u metalik outfitu koji mu je prekrivao i noge, sve do šapica. Slobodno možemo reći da je to najfashion pas od svih snimljenih, a čini se da je zbog špice bio i na frizuri.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Moramo priznati kako su posebno dojmljivi psi u pletenim džemperima. Svaki od ova tri psa na sebi ima dolčevitu koja jako nalikuje onima koje su u trendu ove sezone. Crna, siva i tigrasti uzorak...sve je to, izgleda, u aktualnim psećim trendovima.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA



 
Photo: Sanjin Strukić/Pixsell

Komentari 0