Life&style

Zadranke vs. Zagrepčanke: tko je bolje isfurao minicu zimi?

  • Nešto toplije vrijeme na ulice je vratilo kratke suknje i haljine
  • Nose se u sportskoj i elegantnoj varijanti, uz sve vrste čizama i gležnjača, debele pulovere, kapute ili casual jakne...
  • Naši fotografi snimili su najbolje stajlinge sa zadarskih i zagrebačkih ulica. Koji ti se najviše sviđa?

Za početak, svaka čast svim djevojkama i ženama koje se ni zimi ne odriču minice. Posljednjih dana vrijeme im doduše ide na ruku, ali u svakom su slučaju dokazale kako se ovaj seksepilan komad može dobro isfurati i u zimskoj varijanti: uz debele jake, kapute u boji, čizme s krznom tipa uggsica, visoke čizme preko koljena, bikerske gležnjače ili pak seksepilne čizmice na vezanje.

Neke ih nose uz deblje i gušće čarape, neke uz tanke najlonke s uzorkom. Nose se traper minice, vunene ili kožne suknjice, haljine pripijene uz tijelo, s debelim pletenim džemperima, ali i dekoliranim majicama. Da ne duljimo, naši su fotografi uhvatili okom objektiva nekoliko zgodnih Zadranki, ali i stanovnica Zagreba. Sve su minice isfurale na zgodan način, a ti odluči čiji stajling ti se najviše sviđa.

Možda vas zanima Ove dvije Zadranke privlačile su poglede šećući gradom - čiji stajling ti je bolji? Rubrika Moda Moda

1. Sportska varijanta

Zadranka je traper minicu odjenula uz debeli džemper s metalnim aplikacijama, sportsku jaknu s krznom na kapuljači te sive uggsice. Najbolji modni dodatak: veeeeliki osmijeh! Zagrepčanka se odlučila za tamnozeleni kaput midi dužine, bijeli, ali mucasti pulover, a nije se libila dodati ni boje: Suknjica je ružičasta, a gležnjače na vezenje crvene boje.

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić, Zoe Šarlija Pixsell/Marko Dimić, Zoe Šarlija

2. Elegantno i seksi

Ove dvije dame odlučile su se kratke komade isfurati na sasvim drukčiji način. Zagrepčanka je odabrala haljinu od rastezljivog materijala uz tijelo, elegantni prljavo bijeli kaput i čizme iznad koljena sa zakovicama. Ni Zadranka ne zaostaje u seksepilu, dapače! Suknja je kožna s krokodilskim uzorkom, majica dekoltirana, na najlonkama uzorak zvjezdica, a na nogama čizmice na vezanje.

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić, Tibor Jurjević Pixsell/Marko Dimić, Tibor Jurjević

3. Kad je suknjica u boji

Eto kako malo boje promijeni sve! Uz smeđi kaput i ostale komade u crnoj boji - niske čizmice na petu, majicu i sjajne čarape, žarko narančasta suknjica jednostavo je zabljesnula u stajlingu koji je osmislila prolaznica u Zagrebu. S druge strane, djevojka iz Zadra odjenula je crvenu minicu od buklea uz nježno plavi pulover i tamnozeleni kaput, spojivši ove tri boje na zanimljiv način.

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić, Tibor Jurjević Pixsell/Marko Dimić, Tibor Jurjević

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

Photo: Pixsell/Marko Dimić, Tibor Jurjević

Komentari 0