Life&style
Zac Efron, film 'The Iron Claw'

Zac Efron nabacio je takvo brdo mišića da je gotovo neprepoznatljiv u traileru za film 'The Iron Claw'

  • Zac Efron i Jeremy Allen White žesto su trenirali u teretani za svoje nove uloge 
  • Pripremali su se za hrvački ring za potrebe filma 'The Iron Claw'
  • Riječ je o biografskom filmu o slavnoj hrvačkoj dinastiji Von Erich, a, uz dvije spomenute zvijezde, ostatak glumačke ekipe također je impresivan 

Izišao je trailer za nadolazeći sportski biografski film A24 'The Iron Claw', sa Zacom Efronom i Jeremyjem Allenom Whiteom u glavnim ulogama. Film, u režiji Seana Durkina, prati Efrona kao hrvača Kevina Von Ericha ili 'Zlatnog ratnika', člana slavne hrvačke dinastije Von Erich. 

 | Autor:

White glumi Kerryja Von Ericha, Kevinovog brata, koji se također natjecao u teškoj kategoriji. Holt McCallany glumi Fritza Von Ericha, Kevinovog i Kerrynovog oca koji je bio trostruki svjetski prvak. Film istražuje živote članova obitelji te će prikazati uspon i pad utjecajne hrvačke obitelji. U njemu također glume Lily James, Maura Tierney, Harris Dickinson i Stanley Simons.

Prije objavljivanja trailera, film je već privukao pozornost jer su i Efron i White primjetno nabacili mišiće za svoje uloge. Fotografije koje su otkrivale Efronov novi mišićavi stas inspiriran Von Erichom, potaknule su šale na društvenim medijima, a White je rekao „da mu je cilj bio nabaciti 18 kilograma mišića za ovu ulogu.“

Možda vas zanima 'Fair Play' na prvom je mjestu Netflixove ljestvice: Isplati li se pogledati erotski triler s glumicom iz 'Bridgertona'? Rubrika Life&style Life&style

Dok se Efrona nekoć obično povezivalo s mjuziklima i komedijama i slovio je kao 'sladak muškarac dječjeg lica', ovo označava njegov najnoviji dramatični biografski film nakon njegove uloge u filmu 'Krajnje izopačen, nepojmljivo zao i opak', u kojem je glumio Teda Bundyja. 

 | Autor: A24 A24 Foto: A24

White je, s druge strane, najpoznatiji po ulozi omiljenih likova na televiziji, prvo kao Philip Gallagher u 11 sezona Showtimeove serije 'Besramnici' ('Shameless'), a nedavno kao izmučen, ali simpatičan kuhar Carmy Berzato u FX-ovom velikom hitu 'The Bear'.

Scenarist i redatelj Durkin poznat je po svojim kritički hvaljenim psihološkim dramama, uključujući 'Gnijezdo' i 'Martha Marcy May Marlene', obje premijerno prikazane na Sundance Film Festivalu. 

 | Autor: A24 A24 Foto: A24

Premda su Von Erichovi poznati po osvojenim prvenstvima u svijetu hrvanja, privatni životi obitelji također su bili obilježeni nizom tragedija, pri čemu je pet od šest Fritzovih sinova umrlo prije 33. godine, uključujući trojicu koja su počinila samoubojstvo.

'The Iron Claw' producirali su A24, BBC Films, House Productions i Access Entertainment, a film će se početi prikazivati u kinima 22. prosinca.

Angelina Jolie kao Maria Callas Možda vas zanima Angelina Jolie utjelovila je opernu pjevačicu Mariju Callas u filmu 'Maria' - evo prvih fotografija! Rubrika Life&style Life&style
Photo: A24

Komentari 0