Life&style

Zabavno i korisno: Pronašli smo super dar za vlastito dijete, kumče ili nećaka i nećakinju

  • Kako svom omiljenom klincu ili klincezi odabrati još jedan poklon u nizu koji će ga istinski oduševiti?
  • Pronašli smo savršen dar koji će svako dijete obožavati jer je ludo zabavan, a uz to nevjerojatno koristan za razvoj motorike kod djece
  • Znamo i kako ga gratis uloviti!

Rođendani, imendani, prvi dan vrtića, Sveti Nikole, Božići - razne su prigode kada za svoje omiljene klince, bilo da je riječ o vlastitom djetetu, nećaku ili nećakinji, kumčetu ili djetetu najboljih prijatelja moramo odabrati dar koji će obožavati, biti mu zabavan, koristan, dugo mu služiti, ali i pomoći u njegovu razvoju. Plišanac je sladak, ali nije baš originalna ideja. Odjeća će se svidjeti roditeljima, ali koliko maleni zapravo mare za to?! A što ako vam kažemo da smo pronašli savršen dar s kojim ne možete pogriješiti? Ludo je zabavan, a uz to nosi gomilu prednosti za dijete - bit će aktivno, boraviti na svježem zraku, a usput razvijati soje motoričke sposobnosti. 
 | Autor: Riječ je o dobrom starom triciklu, koji ne samo da će pružiti beskrajne sate zabave, već također potiče razvoj grubih motoričkih sposobnosti kod djece. Prije svega, tricikl je izvrstan alat za poboljšanje ravnoteže i koordinacije kod male djece. Dok pedaliraju, djeca uče održavati ravnotežu, pomičući svoju težinu s jedne strane na drugu. Ova stalna prilagodba pomaže im razviti snažan osjećaj ravnoteže, što postavlja temelj za druge tjelesne aktivnosti kasnije u životu, poput vožnje bicikla ili igranja sportova.

Zdravo tijelo i duh

Osim toga, tricikli pružaju priliku djeci da ojačaju mišiće nogu i poboljšaju opće motoričke sposobnosti. Pritisak na pedale zahtijeva napor i angažman donjeg dijela tijela, što dovodi do razvoja snažnih i zdravih mišića nogu. Osim toga, djelovanje upravljanja triciklom pomaže djeci usavršiti koordinaciju oka i ruke, jer uče kontrolirati smjer i brzinu svoje vožnje.
Ali, tricikl također doprinosi kognitivnom i socijalnom razvoju djece jer vožnja triciklom zahtijeva od djece da donose odluke, poput kada skrenuti ili stati, što poboljšava njihove kognitivne vještine i potiče sposobnost rješavanja problema. Nadalje, tricikli često postaju društvena aktivnost, gdje djeca mogu komunicirati s vršnjacima i naučiti vrijedne socijalne vještine poput suradnje.

 | Autor:
Uz BIPO i Pampers do gratis tricikla

Zato, već za njegov naredni rođendan ili samo zato što ste najbolja mama, teta, kuma ili baka, razmislite o triciklu, a mi imamo i super informaciju kako najpovoljnije da ovog genijalnog dara.
 | Autor: Naime, uz kupnju Pampers proizvoda za bebe u BIPA drogerijama, skenirajte svoju BIPO klub karticu koja je aktivirana unutar tvoje BIPACard ili BCdigital kartice te na dnu računa pronađite iznos kupnje Pampers proizvoda za bebe. Kada potrošite 90€ na Pampers proizvode za bebe, imate pravo na GRATIS tricikl.
 | Autor: Još bolje, kupnju ne morate ostvariti odjednom, već kada dosegnete iznos od 90€, s tim računom se možete prijaviti za osvajanje gratis tricikla, najkasnije do 17. travnja 2024. Taman za najljepše vožnje u proljeće!

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s BIPA

Photo: Pexsels, Unsplash, PR

Komentari 0