Life&style

Za ove horoskopske znakove današnji puni mjesec promijenit će sve!

  • Ovaj puni mjesec promijenit će živote četiri horoskopska znaka
  • Ako si rođena u znaku lava, bika, škorpiona ili vodenjaka pripremi se na promjene!
  • Evo što možeš očekivati kad ugledaš mjesec na nebu...

Svaki puni mjesec zrači nekom čarolijom, ali uvijek postoji onaj jedan poseban koji će za neki horoskopski znak promijeniti sve. Takav je slučaj i ovoga puta.

Ako si rođena u znaku bika, lava, škorpiona ili vodenjaka, taj poseban puni mjesec je upravo stigao! I samo tako, današnji dan, 16. veljače, najviše će pogoditi živote ovih znakova. Stvari ne mogu i neće ostati iste pa se zato pripremi i prihvati promjene. Evo što možeš očekivati!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Lav zrači divljom i veličanstvenom energijom koja zahtijeva tvoju pažnju. Tijekom punog mjeseca u znaku lava učiš kako vjerovati u ono što te čini - kraljicom. Zaslužuješ svu hvalu za svoje jedinstvene talente i neodoljiv šarm pa zašto ne bi iskoristila ovu priliku i pokazala se?!

Izrazi se kroz ljubav, romantiku i kreativu tijekom ovoga punog mjeseca i nećeš požaliti. On će biti dramatičan baš kao što i zvuči jer se pojavljuje dok je sunce u vodenjaku, a mjesec u lavu, sve dok kroji tvoj sudbinski put u biku. Naime, upravo taj put znači tvoju konačnu sudbinu i pokazuje ti puni potencijal u ovome životu.

Boja aure tvog horoskopskog znaka Možda vas zanima Svaki horoskopski znak ima svoju auru, znaš li kojom bojom ti sjajiš? Rubrika Life&style Life&style

Tijekom punog mjeseca možda ćeš osjećati kao da stižeš ključnome trenutku i mogao bi te potaknuti na odluke koje će imati dugoročne i kompleksne posljedice. Drugim riječima, tvoj život mogao bi krenuti u novome smjeru, i zato zakorači u svu svoju moć i ne gledaj unatrag jer ti ovaj puni mjesec želi pomoći s hrabrim odlukama, piše Elite Daily.

Bik - prihvati promjenu u osobnom životu

Ako si rođena u znaku bika ovaj bi ti puni mjesec mogao otkriti novosti vezane uz obitelj, ili pak tvoje srce. Otkriva dublje istine pa ćeš shvatiti što ti je potrebno da bi se osjećala sigurno. No, mjesec bi ti mogao pokazati i kako da sagradiš svoje gnijezdo i pustiš korijenje jer sposobna si manifestirati život kakav doista želiš!

Lav - pokaži koliko si predivna i nezamjenjiva

Ovaj se puni mjesec vrti oko tebe. I nemaš problem s tim jer obožavaš kad ti se pruži prilika da se voliš. Puni će ti mjesec pokazati sve načine na koje si narasla i kako si posložila sve dijelove sebe koje si u posljednje vrijeme upoznavala. Puno toga možeš ponuditi i zaslužuješ biti ponosna na to čime sve možeš pridonijeti - u poslu i životu!

Škorpion - pokaži svijetu što si dosad pripremala

Po prirodi si tajnovita, ali ovaj će puni mjesec to promijeniti. Sjaji na tvoju desetu kuću karijere i pokazuje ti što te motivira. Možda ćeš biti spremna i najaviti sav napredak koji si dosad postigla pa prigrli to koliko je dobro pričati o svemu za što si tako jako radila.

Planete koje vladaju horoskopskim znakovima Možda vas zanima Otkrivamo koji je planet tvog horoskopskog znaka, a i što to znači za tebe Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak - tvoji odnosi rastu na puno načina

Dok se mijenjaš, mijenjaju se i tvoji odnosi. Ovaj će ti puni mjesec pokazati kako se razvija tvoje razumijevanje ljubavi, posvećenosti i suradnje. Otpuštaš pasivnu agresiju i mijenjaš je jasnom namjerom. A kako bi imala odnos kakav želiš, trebaš biti spremna i sama postati partner kakvog želiš.
 

Photo: Shutterstock

Komentari 0