Life&style

WOW! Ovo su definitivno najljepši božićni keksići

Već je krajnje vrijeme da krenemo razmišljati o pripremi klasičnih božićnih keksića. Iako su sami po sebi prekrasni, možda je vrijeme da im, uz pomoć dekoracija, podarimo neko novo lice.

Božićni keksići klasik su koji ne smije izostati s našem blagdanskog stola. Obožavamo ih u svim varijantama i oblicima, ali njihov izgled već nam je pomalo dosadio. Ove godine odlučili smo ih učiniti malo fotogeničnijima i podariti im neko novo ruho. Prije nego što se bacimo u shopping dekoracija, odlučili smo pronaći najbolje ideje koje ćemo definitivno pokušati iskopirati. 

1. Keksići kao božićne lampice  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Božićni keksići inspirirani lampicama pravi su ovogodišnji hit. Osim što su uistinu efektni i jako, jako fotogenični, čini nam se da izrada i nije toliko zahtjevna. Potrebni su samo okrugli keksići, bijela i crna glazura te M&M's ili Skittles bomboni. I lampice su tu! Jedva čekamo isprobati. 

2. Božićni džemperi  | Autor: miss7/pinterest miss7/pinterest ''Ružni božićni džemperi'' prate nas posvuda i ne čudimo se što su izmišljeni i keksići na njih. Ovdje uistinu možemo pustiti mašti na volju i kreirati što god želimo - drvca, slova, kuglice. Crtat ćemo što god znamo. Što se alata tiče, ovdje možeš upotrijebiti što god želiš - šljokice, jestive cvjetiće,... Drži se crvenih i zelenih boja kao baze i nastavi graditi kako god želiš. Samo je nebo granica. 

3. Snjegovići  | Autor: miss7/pinterest miss7/pinterest Ove godine jako bismo htjele jedan bijeli Božić. I nema sumnje da ćemo ga pokušati prizvati ovim slatkim kolačićima. Kad je riječ o izradi Snjegovića, kolačiće možeš raditi u valjuškastom ili okruglom kalupu (ovisno o tome želiš li cijelog snjegovića ili samo njegovu glavu). Dizajn je dosta jednostavan - točkice kao oči i gumbići, a maleni komadić mrkve i u ovom bi slučaju mogao poslužiti kao nos. Zar nisu savršeni?

4. Neobični borići  | Autor: miss7/pinterest miss7/pinterest Tko je rekao da su borovi uvijek samo zeleni? U modi su već odavno šareni borovi, a krajnje je vrijeme da završe i našem blagdanskom stolu. Prebojaj keksiće u obliku bora u bijelo ili ih ostavi kakve jesu, a kao kuglice dodaj male jestive dekoracije ili perlice. Vjeruj nam, efekt je sjajan i posao jednostavan.  Ako se pitaš odakle krenuti, i za to smo se pobrinuli. Na Instagramu smo pronašli profil prepun ludo dobrih tutorijala! Natalia Campbell influencerica je koja radi stvarno bajkovite keksiće. Sve smo pregledali i bacili se na učenje! Pa, da, bar su u vrijeme Božića čuda moguća. 

Možda vas zanima Food blogeri otkrili su nam koje će slastice pripremati za Božić Rubrika Life&style Life&style

 

 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Pa,jesu........,svi su preslatki,i baš božićni.