Life&style

Woman's Choice 2022. - igraj kvizove, zabavi se i osvajaj nagrade!

  • miss7 je i ove godine proveo veliko istraživanje Woman's Choice!
  • Sudjelovalo je čak 10.205 žena, više nego ikad, i otkrilo nam svoje stavove, svoj lifestyle, ali i omiljene brendove kojima iz dana u dan ukazuju svoje povjerenje
  • Kvaliteta, vrijednost za novac, pouzdanost, dostupnost, društvena odgovornost, dosljednost i mnogi drugi kriteriji odigrali su ulogu u tome koji je brend osvojio titulu omiljenog kod žena

Više od 10.000 žena sudjelovalo je u ovogodišnjem istraživanju miss7 i otkrilo nam svoje stavove, vrijednosti do kojih im je stalo, potrošačke navike, ali i svoje najdraže brendove. Uz neke od tih brendova smo odrastali i s nama su cijeli život, a neki su se pojavili nedavno i osvojili tržište u hipu. 

Zanima te koja je banka omiljena u Hrvatica, za koju su karticu Hrvatice glasale kao omiljenu u 2022. i koje vino najviše vole piti? Posjeti naš microsite Woman's Choice - na kojem te kroz zabavne nagradne kvizove upoznajemo s povijesti, vrijednostima, tradicijom, ulogom i važnosti pobjedničkih brendova koji su osvojili žene diljem Hrvatske.

 | Autor:

Riješi kvizove za svaki od omiljenih brendova ili pak samo jedan od njih i osvajaj nagrade! 

Na micrositeu te očekuju i edukativne video-infografike u kojem na brz i zanimljiv način prikazujemo povijest omiljenih brendova, a za one koji žele znati više otkrivamo najnovije ponude, promocije i pogodnosti brendova. 

 | Autor:

Zato testiraj svoje znanje, osvoji nagrade i zabavi se!

 

Photo: shutterstock

Komentari 0