Life&style

Wolt ima novu prefora opciju - odsad se ti i tvoja ekipa možete u par klikova povezati u zajedničku narudžbu

  • Aplikacija za dostavu hrane odsad ti nudi da s frendovima, kolegama ili obitelji napraviš zajedničku narudžbu
  • Tvoja ekipa u tom trenu ne mora biti s tobom, a sve što trebaš je podijeliti im link zajedničke narudžbe kako bi oni odabrali svoj dio
  • Link se može podijeliti preko bilo koje društvene mreže, SMS-a ili emaila, a za prvu narudžbu imaš popust od 30 kuna

Popularna digitalna platforma za dostavu hrane i pića Wolt uvela je jednu vrlo zgodnu novinu u svoje poslovanje. Nova opcija "Naručite zajedno" omogućava jednostavnu grupnu naružbu s prijateljima. Naime, nakon što izabereš restoran, odaberi ovu novu opciju i jednostavno podijeli sa svojim prijateljima, kolegama ili obitelji link za narudžu. Svatko koga si odabrala će se putem linka moći priključiti narudžbi, čak i ako u tom trenutku niste zajedno. Nakon što svatko sa svog telefona odabere svoj dio, narudžba dolazi u cjelosti i naplaćuje se samo jedna cijena dostave. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Iz Wolta su objasnili: "Svakako ne ohrabrujemo velika okupljanja, ali tijekom ovih vremena, čak i s nekoliko ljudi, sigurnije je kada ne prenosimo telefon iz ruke u ruku. Plus, ako prijatelji nisu registrirani na Wolt, mogu se pridružiti s bilo kojeg računala ili telefonskog browsera."

Za nove članove koji se registriraju na na Wolt osiguran je popust od 30 kuna na prvu narudžbu pa se tako domaćin narudžbe u tvojoj ekipi može mijenjati kako biste svi iskoristili popust za nove korisnike.

Možda vas zanima Odlične vijesti! Omiljene proizvode iz dm-a odsad možeš Glovo dostavnom dobiti na kućnu adresu Rubrika Life&style Life&style

Cijeli proces je vrlo jednostavan i izgleda ovako:

  1. Odaberi restoran
  2. Odaberi opciju „Naručite zajedno“ na vrhu prikaza
  3. Pozovi prijatelje u svoju narudžbu tako što ćeš podijeliti link putem WhatsAppa, e-maila, FB Messengera, Snapa, Slacka, SMS-a ili na neki drugi način.
  4. Odaberi što želiš naručiti i pričekaj da tvoji prijatelji učine isto
  5. Kada svi budu spremni, pregledaj i pošalji narudžbu!

Iz Wolta kažu da je rade na podijeljenom plaćanju, tako da svatko može odmah platiti svoj dio narudžbe, ali za sada plaćanje ide preko domaćina grupe, odnosno u gotovini prilikom dostave. Jedna od prednosti ove opcije je da svi koji sudjeluju u narudžbi ne moraju biti zajedno u tom trenutku, već mogu s različitih mjesta planirati i odabrati svoj kasniji zajednički obrok. 

Čini se da je ova opcija prilično zgodna za sve koji prakticiraju zajedničke ručkove na poslu, večernja druženja uz filmove, razne piknike, obiteljska i frendovska okupljanja na kojima se nikome ne da kuhati i pripremati hranu...Svakako ćemo ovu opciju morati uskoro isprobati. 

Možda vas zanima Tri koraka u koja ćeš jeftiniji komad govedine pretvoriti u odrezak sočan, mekan i ukusan kao biftek Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0