Life&style

'White Bird': Helen Mirren i Gillian Anderson zvijezde su obećavajućeg prednastavka hit filma 'Čudo'

  • Ovog ljeta Lionsgate donosi dirljivu priču na ekrane izdavanjem svog čudesnog spin-offa 'White Bird'
  • U glavnim ulogama su Helen Mirren, Bryce Gheisar i Gillian Anderson, a u središtu filma je Julian (Gheisar), koji je izbačen iz svoje bivše škole 
  • Uoči premijere u kolovozu, Lionsgate je objavio novi trailer koji najavljuje da nas čeka jako zanimljiv film

Malo tko bi se kladio da će film 'Čudo' biti kinematografsko čudo kada su Julia Roberts i Owen Wilson s filmom zaradili 315 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama 2017. godine. Ali svi traže nastavak, pa smo ovdje s obiteljskom dramom Lionsgatea, 'White Bird', koja se opisuje kao prednastavak drame Jacoba Tremblaya koju je režirao Stephen Chbosky.

 | Autor: YouTube YouTube

Kako se 'White Bird' povezuje s 'Čudom'? 

'Bijela ptica' donosi drugačiju priču u svemir 'Čuda', ali zadržava nekoliko ključnih veza s prvom pričom. Što se likova tiče, 'White Bird' nastavlja Julianovu priču, lika koji je prvi put predstavljen u 'Čudu'. U potonjem je Julian bio glavni poticatelj maltretiranja Auggieja Pullmana (Jacob Tremblay), koji je imao deformitet lica. Zbog Julianovih postupaka prema Auggieju, izbačen je i upisan u novu školu. Ironičnom igrom sudbine, Julian doživljava maltretiranje na svojoj koži. 

Film A Tourist Guide to Love Možda vas zanima Na Netflix u petak stiže romantična komedija 'Turistički vodič kroz ljubav' koja će nas jako šarmirati Rubrika Life&style Life&style

To vodi do druge glavne veze: teme obje priče su o ljubaznosti. Dok se Julian bori u svojoj novoj školi, suočava se sa svojim prošlim postupcima i zašto su drugi stajali uz Auggieja.

 | Autor: YouTube YouTube

Film 'White Bird' adaptiran je iz istoimenog romana R.J. Palacia. Palacio je također napisao knjigu prema kojoj je 'Čudo' adaptirano. Scenarij je napisao Mark Bomback, a režirao Marc Forster, koji je prethodno radio na filmovima kao što su 'San za životom J.M. Barrieja' i 'Čovjek zvan Otto'. Producirali su Palacio, Todd Lieberman i David Hoberman.

 | Autor: YouTube YouTube

O čemu se radi u filmu 'White Bird'

Od autora 'Čuda' dolazi inspirativno sljedeće poglavlje. U 'White Birdu' pratimo Juliana (Bryce Gheisar), koji se bori da ga prihvate otkako je izbačen iz bivše škole zbog tretmana Auggieja Pullmana. Kako bi promijenila njegov život, Julianova baka (Helen Mirren) konačno otkriva Julianu vlastitu priču o hrabrosti - tijekom njezine mladosti u Francuskoj pod okupacijom nacista, dječak ju je zaštitio od smrtne opasnosti. Pronalaze prvu ljubav u zadivljujućem, čarobnom svijetu koji su sami stvorili, dok dječakova majka (Gillian Anderson) riskira sve kako bi je zaštitila. 

U nastavku pogledaj trailer…

Film 'White Bird' igrat će u kinima od 25. kolovoza.

Samuel L Jackson i John David Washington Možda vas zanima Netflix priprema adaptaciju brodvejske hit predstave 'The Piano Lesson', okupili su zvjezdanu ekipu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0