Life&style

Whatsapp se uskoro drastično mijenja, evo koje te sve promjene čekaju...

  • Najbitnija promjena možda ti se neće svidjeti. Više nećeš moći raditi screenshot poruke dok se dopisuješ, ali Whatsapp time želi zaštiti tvoju privatnost
  • U aplikaciju ćeš moći ulaziti i otiskom prsta, ali samo na uređajima koji imaju tu funkcionalnost
  • Whatsapp radi i na animiranim naljepnicama koje će unijeti više zabave i dinamike u vaše razgovore

Naša omiljena aplikacija uvodi velike promjene, barem tako bruji internetska zajednica. Whatsapp je jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu, ima više korisnika čak i od facebooka i instagrama. Iako se još ne zna kada će promjene stupiti na snagu, obzirom na burne reakcije u komentarima ispod WABetainfo objave, pitanje je hoće li neke preinake uopće i zaživjeti. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram Najveće polemike vode se oko mogućnosti ukidanja mogućnosti screenshota. To je nešto što ljudi koriste svakodnevno jer na taj način čuvaju bitne dijelove razgovora. "Autentifikacija"  je opcija koja će omogućiti blokiranje snimki ekrana. Na ovaj način žele povećati privatnost korisnika, odnosno potencijalno daljnje dijeljenje privatnih razgovora. O ovim promjenama obavijestio nas je WABetainfo. 

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Uvodi se i mogućnost otvaranja aplikacije otiskom prsta i to na uređajima koji imaju tu funkcionanost. Dosad su korisnici iPhonea već mogli isprobati "fingerprint" metodu, a uskoro će to biti moguće i za Android korisnike.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Whatsapp još nije službeno objavio nove promjene i ne zna se kada će se točno realizirati. No, ono što se zna je i da stižu još dvije promjene. Najavljeni su novi emotikoni i opcija uređivanja fotografija. Animirane naljepnice na kojima se trenutno radi mogle bi korisnicima ove aplikacije olakšati komunikaciju i učiniti ju još zabavnijom.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0