Life&style

Vruće pitanje: kako prilagoditi ljetnu beauty rutinu

Podsjetit ćemo vas na ono što već znate – ljeto znači da godišnji odmor nikad nije bio bliži, ali i da Zemlja nikad nije bila bliže suncu. Stiglo je vrijeme najintenzivnijeg sunčevog zračenja. Zato, ako već niste, prilagodite svoju rutinu njege kože.

Bez obzira jeste li na odmoru ili još uvijek radite, svako izlaganje suncu utječe na vašu kožu jer je djelovanje sunčevog zračenja na kožu kumulativno. Od ranog djetinjstva negativni učinci UV zračenja postupno se akumuliraju i s vremenom se povećava mogućnost ispoljavanja njegova štetnog učinka. Zaštitni faktor odaberite ovisno o tome koji ste fototip, odnosno ovisno o tome imate li svjetliju ili tamniju put.

 | Autor:

Njega nakon izlaganja suncu nikad nije bila jednostavnija, jer sve što vam treba kako vaša koža i kosa ne bi osjetile negativan učinak sunčevog zračenja možete pronaći u svom dm-u.

Ako odaberete proizvode dm marki SUNDANCE, Balea i alverde – izvrstan omjer cijene i kvalitete vam je zagarantiran. Preporučujemo vam da isprobate Balea gel za tuširanje poslije sunčanja koji uklanja ostatke klora i morske vode te štiti kožu od isušivanja. Balea Professional After sun 2u1 šampon i regenerator uklonit će ostatke pijeska i soli te će vašoj kosi pomoći da zadrži prirodnu vlagu usprkos izlaganju suncu. SUNDANCE Intensiv After Sun fluid vašem licu i koži dekoltea osigurat će intenzivnu njegu zahvaljujući formuli koja sadrži glicerin, aloe veru i hijaluronsku kiselinu.

Prava zaštita i njega pomoći će vam da opušteno uživate u vrućim danima koji su pred nama; više informacija možete potražiti na dm-ovoj internetskoj stranici, a sve novosti pratite i na dm-ovoj Facebook i Instagram stranici.

Photo: None

Komentari 0