- RougeMarin je već desetak godina omiljena adresa kada su gurmanski burgeri, ali i brojni drugi ukusni zalogaji u pitanju
- Svake godine tradicionalno priređuju popularni i rado posjećeni Mini Burger party, a ove će se godine održavati svakog četvrtka od 20,30
- Iako ćemo tek od večeras otkriti kakve će nas sve kombinacije ove godine čekati u ponudi, poučeni iskustvom prijašnjih godina, čeka nas putovanje raznim okusima i kuhinjama prezentirano kroz sedam minijaturnih burgera u sedam slijedova
Otkako je prije desetak godina otvorio svoja vrata, RougeMarin se etablirao u jednu od najvažnijih adresa u gradu kada su gurmanski burgeri u pitanju. Iako su poznati kao mjesto na kojem se bez iznimke fino jede, kao i po svojim brojnim programima i tematskom parku čija se ponuda mijenja ovisno o sezoni, upravo su njihovi burgeri na glasu kao najfiniji, a njihov tradicionalni Mini Burger party jedno je od omiljenih događanja kojemu se iz godine u godinu raduju mnogi gurmani.
Najukusniji party ponovno se vraća i ove godine, a na meniju je svakog četvrtka od 20.30 na dobro poznatoj adresi u Folnegovićevoj ulici. I ove nas godine očekuju minijaturni burgeri raznih okusa, a za odličnu će atmosferu ovdje redovito biti i DJ Bonndza te Disko Kantina. Budući se za ovaj party uvijek traži mjesto više, kako ne bismo izgubili svoje, potrebna je rezervacija.
Iako još uvijek nisu otkrili kakve će nas sve kombinacije ove godine čekati u ponudi, na temelju prijašnjih godina znamo da možemo računati na burgere od junećeg, svinjskog, purećeg i pilećeg mesa, ogobaćene raznim začinima i umacima. Moglo se tako prošlih godina okusiti i burgere s kremom od bijelog graha, tartarom i kupusom, varijantu s kremom od mrkve u curryju, krvavicom i umakom od pečenja, burgere od tunjevine s guacamoleom i ukiseljenim komoračem, burgere s kremom od cvjetače, smeđim maslacem i crumbleom od cvjetače, burgere s kremom od cikle i ukiseljene ljutike, burgere s kremom od buće i bučinim sjemenkama, burgere u crnom pecivu sa sambal mayom i tostiranim kukuruzom, burgere s ribljom pljeskavicom i wasaby mayom, burgere s chilli mayom i jalapeno paprikom, ali i desertne burgere s kremom od tamne čokolade i umakom od naranče.
Prefina hrskava peciva, vrhunske i uvijek svježe namirnice i putovanje različitim okusima i kuhinjama prezentirano kroz sedam minijaturnih burgera u sedam slijedova, kao što je to dosad bio slučaj, i više je no dovoljno razloga da se u jednom od narednih četvrtaka zaletimo do Folke i okusimo sve što su nam ove godine pripremili. Pa iako je točan meni još uvijek iznenađenje, u jedno smo itekako sigurni - definitivno će biti ugodno, i bez imalo dileme vrlo ukusno.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.