Life&style
Gwyneth Paltrow

Vraća li se Gwyneth Paltrow iz glumačke mirovine? Jedna glumačka zvijezda mogla bi je na to natjerati

  • Gwyneth Paltrow ima razloga za ponos kada je u pitanju njezin lifestyle brend i wellness carstvo, Goop
  • Međutim, zbog toga je zapostavila svoju (vrlo uspješnu) glumačku karijeru 
  • Hoće li se Gwyneth Paltrow uskoro vratiti glumi? Priznala je da bi u to mogla uvjeriti samo jedna hollywoodska zvijezda...

Gwyneth Paltrow već je dugo glumica, ali je također osnovala tvrtku Goop 2008. godine, pa je dobitnica Oscara svoju glumačku karijeru stavila na čekanje, jer se sve više fokusirala na tvrtku. Hoće li se 51-godišnjakinja opet vratiti pred kamere kao glumica? 

Naime, Paltrow je ovaj tjedan dobila nagradu za svoju tvrtku  na dodjeli CFDA Fashion Awards 2023. u Američkom prirodoslovnom muzeju – što je još jedan razlog zašto ulaže gotovo svu svoju energiju i trud u izgradnju i kultiviranje svoje tvrtke.

Međutim, njezin svakodnevni rad s Goopom značio je ujedno i odustajanje od glumačke karijere. Posljednjih je godina odbila razne ponude za filmske uloge i postupno se povukla iz hollywoodske pozornosti u korist svog vlastitog posla.

 | Autor: Instagram @gwynethpaltrow Instagram @gwynethpaltrow Foto: Instagram@gwynethpaltrow

Međutim, Paltrow je nedavno razgovarala na šik bijelom tepihu na dodjeli nagrada punoj zvijezda i otkrila da još uvijek postoji jedan glumac koji bi je uspio vratiti pred kameru i vratiti je iz glumačke mirovine.

Gwyneth Paltrow Možda vas zanima Gwyneth Paltrow predstavila novu beauty liniju i ova je puno pristupačnija. Lajkamo Rubrika Beauty Beauty

Bliska veza s Robertom Downeyjem Jr.

„Mislim da bi me Robert Downey Jr. vjerojatno mogao vratiti na film“, izjavila je poduzetnica i uz smijeh dodala: „Ali, do određene mjere“. 

Dvoje glumaca dijele blisko prijateljstvo. Pojavili su se ispred kamere u nekoliko filmova iz Marvelovog svemira, uključujući i serijal 'Iron Man'.

 | Autor: Everett Collection Everett Collection Foto: Everet Collection, Gwyneth Paltrow i Robert Downey Jr.

Glumica je postala strastvena poduzetnica

Posljednjih godina Paltrow se više usredotočila na svoj lifestyle brend Goop, koji, između ostalog proizvodi razne proizvode iz svijeta mode i wellnessa. Paltrow je već izazvala pomutnju s predmetima kao što su svijeća s mirisom vagine, sprej protiv vampira, vaginalne kuglice od ružičastog kvarca i vibrator od 24-karatnog zlata vrijedan 10.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

„Bilo je potrebno puno truda i upornosti“, objašnjava Paltrow. Ali, hollywoodska zvijezda svoj posao radi s puno ljubavi: „Tako sam sretna što smo uspjeli širiti tvrtku iz godine u godinu“, oduševljeno je izjavila.

Meryl Streep Možda vas zanima 5 navika Meryl Streep zbog kojih slavna glumica izgleda fantastično i u sedamdesetima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mozda se vrati