Life&style
Serija 'Spolni odgoj'

Vodič kroz 4. sezonu 'Spolnog odgoja': trailer je ovdje, a znamo tko su stara, a tko nova zvjezdana imena u seriji

  • Superpopularna serija 'Spolni odgoj' za tjedan dana će krenuti na Netflixu, izašao je i trailer
  • Jedva čekamo četvrtu i, nažalost, posljednju sezonu te vidjeti završetak srednjoškolskog putovanja Otisa, Erica, Maeve...
  • Neka poznata lica su ovdje, ali u novoj sezoni pojavljuju se i neka nova zvjezdana imena

Posljednji dio britanske tinejdžerske komedije-drame 'Spolni odgoj' krenut će nakon zatvaranja treće sezone i zatvaranja Moordale Secondary škole na kraju sezone zbog nedostatka sredstava, a svi će se osramotiti i proći kroz niz neugodnih situacija dok se pokušavaju uklopiti u Cavendish Sixth Form College. U međuvremenu, Maeve pokušava pronaći svoju sreću tisućama milja daleko dok živi američki san.

Službeni sinopsis Netflixa glasi: 'Nakon zatvaranja Moordale Secondary, Otis i Eric sada se suočavaju s novom granicom — njihovim prvim danom na koledžu Cavendish Sixth Form. Otis je nervozan oko otvaranja svoje nove klinike, dok se Eric moli da to uspiju, jer ne želi ponovno biti luzer. Ali, Cavendish je kulturološki šok za sve učenike Moordalea—mislili su da su napredni, ali ovaj novi koledž je druga razina. Svakodnevna joga u zajedničkom vrtu, snažna atmosfera održivosti i grupa djece koja su popularna jer su… ljubazna?!'

Dodaje se: 'Viv je potpuno izbezumljena studentskim, nenatjecateljskim pristupom koledža, dok se Jackson još uvijek bori preboljeti Cala. Aimee pokušava nešto novo polažući Art A Level, a Adam se bori s pitanjem je li redovno obrazovanje za njega. U SAD-u Maeve živi svoj san na prestižnom Sveučilištu Wallace, gdje je podučava kultni autor Thomas Molloy. Otis žudi za njom dok se prilagođava na to da nije jedinac kod kuće ili jedini terapeut u kampusu.'

Posljednja sezona 'Spolnog odgoja' bez sumnje će biti gorko-slatka, ali to je nešto što već dugo čekano, a glumac Eric Ncuti priznao je da je glumačka postava 'prerasla' seriju i da smo na putu većim i boljim stvarima.

Dakle, ako se veseliš posljednjoj sezoni serije, pridruži nam se dok predstavljamo ultimativni vodič za glumačku postavu 'Spolnog odgoja 4'.

Asa Butterfield kao Otis Milburn i Gillian Anderson kao dr. Jean Milburn

Kao glavni lik u seriji, Otisovo putovanje u otvaranju seksualne klinike istražuje se nakon što je počeo iskorištavati odrastanje uz majku, seksualnu terapeutkinju, dr. Jean Milburn i dijeliti savjete o intimnom seksu svojim kolegama srednjoškolcima. Oduvijek je imao romantičnu vezu s Maeve, ali budući da je ona tako daleko u Americi u četvrtoj sezoni, što će se dogoditi s njihovom vezom? U međuvremenu, Otis i Jean također će se brinuti o preslatkom novom članu obitelji...

 | Autor: Netflix Netflix

Emma Mackey kao Maeve Wiley

Usprkos svim izgledima, Maeve Wiley se dobro snašla, a osobito u školi. A tijekom četvrte sezone gledatelji će vidjeti kako se snašla tijekom daljnjeg studija u Americi. Hoće li u potpunosti iskoristiti ovu nevjerojatnu priliku ili će njezino srce čeznuti za nekim kod kuće...

 | Autor: Netflix Netflix

Samantha Spiro (desno) kao Maureen Groff

Bilo nam je jako drago vidjeti kako Maureen Groff pronalazi svoj glas i ponovno otkriva životne radosti nakon rastave od Michaela. Živi svoj najbolji život, Maureen!

 | Autor: Netflix Netflix

Ncuti Gatwa kao Eric Effong

Eric je Otisov BFF, koji će mu se pridružiti dok se pokušavaju uklopiti u svoju novu školu, Cavendish Sixth Form College. Usput, Eric je imao neke nadahnjujuće priče, uključujući ponosno istupanje pred svojom predano religioznom nigerijskom obitelji. Njegove duhovite rečenice i sposobnost da se smiješi po kiši i suncu učinile su ga miljenikom fanova.

 | Autor: Netflix Netflix

Thaddea Graham

Sjevernoirska glumica Thaddea Graham pridružila se glumačkoj postavi za četvrtu sezonu. Za sada se malo zna o njenom liku.

Jodie Turner-Smith

Jedno od najpoznatijih novih lica koja se pridružuju seriji zasigurno je Jodie Turner-Smith, a o njenom liku još nemamo puno informacija!

Connor Swindells kao Adam Gross i Alistair Petrie kao Michael Groff

Sudeći prema prvim slikama iz nove sezone, Adam Groff, sportaš koji se borio sa svojim obrazovanjem i poznat po tome što je bio glavni školski nasilnik, vodit će smislen razgovor sa svojim ocem kojem je teško udovoljiti, Michaelom, ravnateljem srednje škole Moordale. Nadamo se da će to riješiti i da Michael može odbaciti sva očekivanja u vezi sa svojim sinom i jednostavno biti iskreno ponosan na njega.

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima Pripremamo kokice jer na Netflix stiže napeta mini serija snimljena prema best-selling romanu Rubrika Life&style Life&style

Kedar Williams-Stirling kao Jackson Marchetti i Chinenye Ezeudu kao Vivienne Odusanya

Kao Moordaleov vrhunski plivač, Jackson je također kratko hodao s Maeve. Međutim, ubrzo su se stvari urušile. Međutim, stvari su se ubrzo vratile na pravi put za Jacksona jer je počeo razvijati snažnu vezu s novim nebinarnim učenikom, Calom.

U međuvremenu, Vivienne Odusanya nam se predstavlja kao jedna od najdarovitijih studentica na Moordaleu. Vidimo je kako pokušava naći dečka na internetu prije nego što postane ljubomorna na Jacksonovu vezu s Calom.

 | Autor: Netflix Netflix

Mimi Keene kao Ruby Matthews

Kraljica 'Nedodirljivih', Ruby, je vatrena, hladna i jako zla. Međutim, ubrzo ulazi u neobičnu vezu s Otisom. Međutim, premda veza ne podnosi test vremena, gledateljima pokazuje mekšu Ruby.

 | Autor: Netflix Netflix

George Robinson kao Isaac Goodwin

Kao Maevein susjed u autokampu, Isaac je oduvijek patio za njom. Dok su se upuštali u kratku romansu, Maeve se seli u Ameriku, što  znači da njihova veza nikada ne bi izdržala test vremena.

 | Autor: Netflix Netflix

Dua Saleh kao Cal Bowman

Nebinarni Cal novi je student na Moordaleu koji razvija vezu s Jacksonom, ali napetosti se razvijaju dok se Jackson bori s Calovim rodnim identitetom. Nadamo se da ćemo vidjeti više Cala u 4. sezoni.

 | Autor: Netflix Netflix

Marie Reuther

Marie Reuther jedna je od novih lica četvrte sezone. O ulozi danske glumice malo se zna.

Dan Levy kao gospodin Molloy

U četvrtoj sezoni Dan Levy će preuzeti ulogu Thomasa Molloya, učitelja Maeve Wiley, čije su joj impresivne obrazovne sposobnosti omogućile da studira u inozemstvu u Americi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Levy (@instadanjlevy)

Aimee Lou Wood kao Aimee Gibbs

Kao dio 'Nedodirljivih', popularne školske djevojačke skupine, Aimee ima neobično prijateljstvo s cool djevojkom Maeve. Sanja postati pekarica kad napusti školu. U prošloj sezoni mogli smo vidjeli kako Aimee prolazi kroz traumu seksualnog nasilja u autobusu na putu u školu.

 | Autor: Netflix Netflix

Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James i Imani Yahshua također će se pridružiti glumačkoj postavi u četvrtoj sezoni serije.

Tajni Netflix kodovi Možda vas zanima Tajni Netflix kodovi: Uz ovaj genijalni trik može se pronaći jako puno skrivenih filmova i serija Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0