Life&style

Pripremamo kokice jer na Netflix stiže napeta mini serija snimljena prema best-selling romanu

Ako ste već odbingeali serije “At Home With The Furys” i “Who Is Erin Carter” onda imamo dobre vijesti jer uskoro izlazi novi triler na koji ćete se odmah navući. “Dear Child” je jezivi psihološki triler, čija radnja se odvija u Njemačkoj, s mnoštvom obrata koji će vas konstantno držati u neizvjesnosti. 

Tajni Netflix kodovi Možda vas zanima Tajni Netflix kodovi: Uz ovaj genijalni trik može se pronaći jako puno skrivenih filmova i serija Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Nakon što ju je godinama kontrolirao njezin otmičar, Lena konačno uspijeva pobjeći - i tu počinje ova napeta mini serija koja 7. rujna stiže na Netflix. “Dear Child” temelji se na istoimenom best-selling romanu Romy Hausmann, za koji su mnogi rekli da je savršena kombinacija popularnih knjiga “Gone Girl” i “Room”, u jednom uzbudljivom trileru ove talentirane Njemice.

Serija “Dear Child” ledit će vam krv u žilama 

U kolibi bez prozora, u šumi, Lenin život i život njezino dvoje djece slijede pravila koja je postavio njihov otmičar - otac. Obroci, posjeti kupaonici i vrijeme za učenje strogo su raspoređeni i pomno se poštuju. On štiti svoju obitelj od opasnosti koje vrebaju iz vanjskog svijeta i brine se da njegova djeca uvijek imaju majku koja će ih čuvati.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Možda vas zanima Od tvoraca filma 'Nož u leđa' stiže serija 'Poker Face' sa Adrienom Brodyjem. Bit će hit, predviđa se Rubrika Life&style Life&style

Jednog dana Lena uspijeva pobjeći - ali noćna mora se nastavlja. Čini se kao da njezin mučitelj želi vratiti ono što mu pripada. Također, tu je i pitanje je li ona doista žena zvana "Lena" koja je netragom nestala prije 13 godina. Naime, policija i Lenina obitelj očajnički pokušavaju složiti slagalicu koja, čini se, baš i ne odgovara. “Dear Child” počinje tamo gdje drugi trileri završavaju - sa spasenjem, a pravi razmjeri ove noćne more otkrivaju se te noći, kada Lenini roditelji stignu nakon što su skoro 13 godina bjesomučno tražili svoju kćer.

Scenarij za ovaj šestodijelni psihološki triler rezultat je suradnje glavne scenaristice Isabel Kleefeld i Juliana Pörksena, a njih dvoje također rade zajedno i na režiji serije. Tom Spiess i Friederich Oetker su producenti ove uzbudljive serije psiholoških trilera, koju prati glazba Gustava Santaolalle i Juana Luquija. Veličanstvenu glumačku postavu čine Justus von Dohnányi i Julika Jenkins, uz Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw, Haley Louise Jones, Birge Schade, Christian Beermann, Seraphina Maria Schweiger, Özgür Karadeniz i Jeanne Goursaud.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Možda vas zanima Jerry Seinfeld otkrio je koja mu je scena iz 'Seinfelda' bila najsmiješnija - nije ju mogao snimiti od smijeha Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0