Life&style

Vodenjaci, ribe i bikovi imat će uspješan tjedan, a dva znaka bit će prilično napeta

  • Sretna Nova godina! 
  • Ne, ne brini, autorica ovih redaka nije se tek probudila iz hibernacije – u petak, 12. veljače, počela je kineska nova godina
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak ovaj tjedan  

S posljednjim mladim Mjesecom, „Lunarnom novom godinom“, obilježava se najvažniji tradicionalni festivalski mjesec, Nova godina u Kini, godina bivola. Dakle, u nove pobjede! Kreiraj najbolju verziju sebe – i to odmah!

Vodenjak

I ovog tjedna još uvijek imamo posla s ekstremnom koncentracijom energije vodenjaka. Gosti nisu samo sunce (Tvoja rođendanska zabava! I ona Paris Hilton!), nego i Saturn, Jupiter, Merkur i Venera. Kakva zabava! Iskoristi ove vibracije na najbolji mogući način. Neće opet biti toliko dobrih čudnih vibracija tako brzo. Uživaj maksimalno!

via GIPHY

Ribe

Super, tjedan pun čežnje - snažna koncentracija energije vodenjaka osigurava metafizička iskustva posebne klase. Zabavi se i jednostavno se nemoj iznenaditi ako tvoje telepatske sposobnosti polako, ali sigurno poprime vrlo ekstravagantne oblike. Pazi samo da previše ne poletiš…

Možda vas zanima Danas počinje kineska nova godina: što čeka tvoj horoskopski znak u godini Bivola? Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Lijepo je što je prošli tjedan malo splasnuo pritisak. Sve je opet malo optimističnije i pozitivnije nego prošli tjedan. Energije se opet polako grade. Ako pažljivo pogledaš, primijetit ćeš da dan traje malo duže. I raste nada da će se stvari malo popraviti i okrenuti nabolje. Opusti se, to je sada najvažnije. 

Bik

Polako, ali sigurno, došlo je vrijeme za oproštaj od letargije i trome nevoljnosti posljednjih nekoliko mjeseci. Dakle, kao bik si jako povezana sa (elementom) zemljom i logično osjećaš određenu gravitaciju zemlje snažnije od ostalih. Stoga si svjesno možeš olakšati neke stvari. Vrijeme je za akciju! Pokreni se, doslovno! Gdje su ti ono  tenisice za trčanje?

via GIPHY

Blizanci

Tema na kojoj možeš raditi ovog tjedna glasi: dvostruki standardi. Gdje i u kojem trenutku imaš dva mišljenja o nekoj stvari? Dvostruki standard uvijek se može koristiti kada se koriste različiti standardi ocjenjivanja, premda su temeljne činjenice ocjenjivanja (strukturno) slične... Razmisli o tome - po mogućnosti kada je mjesec u tvom horoskopskom znaku, 21. i 22. veljače.

Rak

Nakon što ti je prošli tjedan bilo vrlo teško izići iz ogrtača, a da ne kažemo iz kade, energija ti ovaj tjedan malo snažnija. Lijepa stvar kod vodenjaka i njegove energije je što stvari mogu biti vrlo, vrlo jednostavne! Dakle, iskoristi ovo kozmičko podizanje i riješi se stvari koje te opterećuju. 

Lav

Uz sav zrak i svu energiju koju sezona vodenjaka donosi, moraš napraviti neki pametan trik. I to povezivanjem s vatrom, koju si kvazi  dobila kad si se rodila. Radi sve što aktivira tvoju unutarnju vatru: jedi čili, radi spektakularne performanse na Zoomu, trči, boksaj - glavno je da se nekako pokreneš i pronađeš svoju iskru.

via GIPHY

Djevica

Van iz glave! Van iz glave! Van iz glave! Uz sve vibracije vodenjaka, koje ionako dolaze s vrlo visokim vibracijama, apsolutno ne čudi da barem jednom pokušaš riješiti probleme s glavom. Nastavi sve dok se  totalno ne iznerviraš i prirodno se sama vratiš u pravu struju.

Možda vas zanima Tko će biti milijunaš: 3 horoskopska znaka kojima se ove godine smiješi veeeliki novac Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Vrijeme je da se led otopi na našim dušama, da se mraz u našim srcima pretvori u iskru nade i da svi opet jasnije i pozitivnije vidimo budućnost. Kao vaga ti si dijete Jupitera, koji je pak u horoskopskom znaku vodenjaka. Što to znači? Da bi tvoja vizija budućnosti definitivno trebala utjecati na kolektiv! Misli o velikim stvarima.

Škorpion

Ako postoji ijedna stvar koju bi stvarno, stvarno trebala raditi ovog tjedna, to je popis za slušanje glazbe. Britney Spears, Diana Ross i The Prodigy definitivno moraju biti tu – i, naravno, tvoji omiljeni hitovi iz tinejdžerskog doba, tako da se fino možeš prepustiti stanju opraštanja, radosti i lijepih te ne tako lijepih uspomena. Glazba kao terapija...

via GIPHY

Strijelac

Doista se trebaš malo više koncentrirati na sebe i brigu o sebi ovaj i sljedeći tjedan. Naime, dobit ćeš od zvijezda snažnu unutarnju motivaciju. Slobodno se i razmaziš malo! Dopušteno je koje fino jelo te koja čaša dobrog vina, ali i kupovina seksi haljine! Glavno je da uđeš u svoju zonu komfora.

Jarac

Bez obzira na to što misliš, kakva je tvoja vizija i koji su ti ciljevi, pokušaj ovih dana s ljubavlju okrenuti svoju perspektivu za 180 stupnjeva. Jednostavno se zapitaj, na primjer, što bi učinila da ti novac više apsolutno nije problem? Bi li nastavila raditi? Stvarno?

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka brzo se počnu dosađivati u ljubavnim vezama Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    99 posto horoskopa laž;)