Life&style
Mama je dobila lavinu kritika jer ne slaže odjeću svoje djece, no kaže da ima svoje razloge za to

"Više ne slažem djeci odjeću, to je uzaludan posao" - mama je na ovo dobila lavinu kritika

  • Majka koja je otkrila svoj trik ne slaganja odjeće svojih sinova dobila je lavinu kritika
  • "Ja sam 'lijena mama' - odbijam slagati odjeću svoje djece, ali imam svoje razloge", kaže
  • Majka troje male djece rekla je da više neslaže dječje rublje, već ga samo pospremi u ladice

Majka po imenu Mai Zimmy, podijelila je video u kojem govori kako pere rublje svoje djece, no više ga ne slaže. Video na kojem se vidi njezino pranje rublja, što uključuje uopće ne slaganje rublja njezina tri dječaka dobio je različite kritike.

Možda vas zanima Optužuju me da sam lijena mama: "Moje blizanci idu spavati kad žele, a kći (6) ne ide u školu već je učim da čisti i kuha" Rubrika Life&style Life&style
@maizimmy #stitch with @maizimmy lay back and relax while the tots entertain themselves for an hour 🥳 #momhack #momhacks #motherhood #momsoftiktok #lifehacks ♬ original sound - Mai Zimmy

"Pranje rublja oduzima toliko vremena, a kada morate i slagati odjeću male djece, čini se da vam oduzima cijeli tjedan", rekla je u TikTok videu usmjerenom na njezinih gotovo 60.000 pratitelja. Iskreno, pranje rublja i nije tako loše, kaže, ali ono što joj se ne sviđa je slaganje odjeće. Mai je otkrila da više ne ulaže nepotrebnu energiju u rublje svoje djece. "Dakle, moj trik je da jednostavno više ne slažem dječju odjeću jer, istina, moje trogodišnje dijete ne mari što mu ja ne peglam i ne slažem odjeću", objasnila je.

No, pokazala je da i dalje sve odlaže na zadano mjesto; samo što roba nije složena. "Na primjer, sve majice idu ovdje", rekla je. "Ova majica je bila u ladici i nikad nije bila složena, a odjeća im se niti ne gužva, pa koga je zapravo briga što nije složena?", kaže pokazujući jednu majicu svog trogodišnjaka. Zaključila je da njezin način pranja rublja štedi vrijeme koje onda može provesti sa svojom djecom. 

"Ja sam majka desetero djece, ustajem u 5, kupujem hranu u 6 i počinjem kuhati!"

Možda vas zanima Ova mama istetovirala se po cijelom tijelu: "Prozivaju me da sam loša mama i da će me se dijete bojati" Rubrika Life&style Life&style

U opisu videa, Mai je napisala da joj je bilo jasno da će njezin hak "uznemiriti" neke ljude, što sigurno i jest. "Moja anksioznost mi to nikada ne bi dopustila", komentirala je jedna komentatorica ispod videa."Ne vjerujem u dio da se odjeća ne gužva'", napisao je drugi zabrinuti korisnik. Međutim, mnogi su je pohvalili jer što radi ono što smatra da je najbolje. "Nije lijena mama. Pametna mama!!", dodala je jedna korisnica. Druga je priznala da jednostavno stavlja svoje čisto rublje na hrpu i odatle uzima dok ne dođe vrijeme za ponovno pranje odjeće. 

Photo: Instagram@marijanabatinic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Drag joj facebook pa ne moze