Life&style

"Ja sam majka desetero djece, ustajem u 5, kupujem hranu u 6 i počinjem kuhati!"

  • Majka desetero djece pokazala je u videu kako izgleda njezin dan u kojem brine za mnogobrojnu obitelj
  • Njezin dan započinje buđenjem u pet ujutro i ispunjen je pripremanjem obroka za njezinu obitelj
  • Alicia u domu ima pet hladnjaka za namirnice, a u trgovini napuni pet kolica kad kupuje tjedne zalihe hrane

Mama desetero djece otkrila je kako izgleda njezin dan u kojem brine o  mnogobrojnoj obitelji. Alicia Dougherty je video tipičnog dana objavila na TikTok računu gdje je već pogledan preko 800 tisuća puta. Briga o ovako velikoj obitelji nije mali zadatak za mamu. Dok je pokazivala kako izgleda njezin užurbani dan, korisnici su brzo pitali zašto joj  starija djeca ne mogu pomoći oko nekih poslova. Njezin dan počinje buđenjem u 5 ujutro, ona smišlja obroke koje planira pripremiti za djecu u sljedećem tjednu, a potom prelazi na pisanje popisa za kupovinu.

Možda vas zanima Ova mama dijeli sjajne savjete: Produljuje svježinu i trajanje voća i povrća do čak 2 mjeseca Rubrika Life&style Life&style

Zatim odlazi u trgovinu kako bi tamo stigla u 6 ujutro, kako bi mogla pripremiti obroke za tako veliku obitelj, što znači da šoping traje duže, a Alicia ne napuni jedna, već četiri kolica namirnicama za sedam dana. Njezin tjedni odlazak u kupovinu obično košta nešto manje od 7000 kuna, a sastoji se od kupovine raznih proizvoda, od toaletnih potrepština, kućanskih potrepština, svježe hrane i smrznutih proizvoda.

@doughertydozen #DayInMyLife When was your last dance party?! #DayInTheLife #DayInALife #DanceParty #FamilyTime #MorningRoutine #EveningRoutine #SundayRoutine ♬ A-Punk - Vampire Weekend

Mama potom žuri kući kako bi za pripremila veliki doručak za desetoro djece dok oni još spavaju, a sastoji se od domaćih vafla, svježeg voća i litara javorovog sirupa. Alicia zatim razvrstava namirnice u pet hladnjaka i smočnice, i prije nego što se okrene, vrijeme je za ručak. Na rešetki industrijske veličine sprema tostirane senviče, a i dodaje štapiće mrkve i cvjetaču kao zdrav prilog. Organizirana mama vrlo brzo počinje pripremati i večeru.

Ova mama odlučna je da doji kćer do 6. godine. Napadaju je da seksualno zlostavlja dijete

Dan tu ne završava za Aliciu, ona tada počinje slagati rublje za svoju 12-članu obitelj, što zauzima cijelu sobu i priprema odjeću svakog djeteta za tjedan, kao i njihove pidžame. Uz jelo s tjesteninom, mama također priprema zalogaje uz večeru koji uključuju razne salame, sir, voće, krekere i slatkiše. Alicia nakon ovoga konačno sjedne i uživa u večeri s obitelji, ali kao što si možda i pretpostavila, mama se vraća u kuhinju i priprema desert za svoju obitelj. Konačno, Alicijin užurbani dan završava zasluženom obiteljskom plesnom zabavom (?!).

Mama beskućnica dijeli recepte na Tiktoku kako bi zaradila za dom Možda vas zanima Mama beskućnica postala je hit na internetu kuhanjem za svoju djecu, neki su joj odmah prigovorili Rubrika Life&style Life&style

Ali mnogi ljudi koji su pogledali video bili su zabrinuti da Alicia radi previše, jedan korisnik je komentirao: "Molim te, natjeraj ih da sami učine nešto." "Zašto starija djeca ne pomognu?" pitao je drugi korisnik. Drugi su stali u obranu obitelji, a jedan je napisao: "Radije bih vidio mamu kako se ponaša na ovaj način umjesto da se prema starijoj djeci ponaša kao da su oni roditelji." Druga osoba je rekla: "Reći da si super mama je malo reći!"

Photo: Instagram@shethinx

Komentari 0