Life&style

Vino sa suzama jednoroga? Pripisuju mu dva čarobna svojstva

Rose vino i jednorozi - kako se već prije nitko nije sjetio da to spoji!

Rose vina posljednjih su godina sve veći hit, posebno među ženama a, usput, sjajno se slažu s laganim snackovima, kanape sendvičima ili bruschettima. To je dobro iskoristio bračni par enologa iz španjolske Navarre, Tere i Javi, koji su proizveli jedinstveno vino - rose Unicorn Tears. Na online trgovini gdje se boca rosea jednorogovih suza prodaje za 13 eura (cca 96 kuna), stoji i porijeklo nastanka vina. Izrađeno je od pravih suza jednoroga (hm...) koje se pronalaze na nepoznatoj lokaciji, dok je vina u potpunosti prirodno (niti jedan jednorog nije patio prilikom nastanka ovog zanimljivog rosea).

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Tere i Javi napominju kako ovo vino ima posebnu moć - pretvoriti nezanimljive dane u neke doista prekrasne. Ovo vino se može bez zadrške posluživati na velikim zabavama, ali i uz druženja s dragom osobom, najboljom prijateljicom ili snažnijom polovicom. Također, vino od jednorogovih suza je idealan poklon koji će razveseliti svaku osobu, a i idealno je piće za chillanje na kauču i beskonačno gledanje serija.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Čokoladno vino - naš napitak iz snova (a dijelimo i recept) Rubrika Life&style Life&style

Ružičasta boja vina znak je sigurnosti i jake osobnosti pa svi koji piju rose s aromom suza jednoroga će postati upravo takvi. Sigurni i posebni!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0