Life&style

Vila Tantini nas izgledom i okolišem podsjeća na čarobni jug Francuske

  • Miris mora i borova, lagani povjetarac na koži i omiljeni koktel u ruci... tako zamišljamo naš idealan dan
  • Dan bi bio još ljepši kada bi okruženje bila kakva prekrasna stara vila na jugu Francuske (ili Italije), ali to je možda malo teže izvesti
  • U Sloveniji smo otkrili vilu Tartini koja nas je posjetila upravo na te romantične mediteranske destinacije
  • Pročitaj više: Ova kuća za odmor na Murteru ima pogled koji oduzima dah, a iznutra je još ljepša!

Pred nama je još jedna sezona odmora i ljetovanja, a to za one koji nemaju kuće na moru, znači pronalazak smještaja. Svatko ima svoj ukus kada je u pitanju način ljetovanja, ali jedan od najposebnijih su svakako vile. Romantične, uređene na poseban način, a još su šarmantnije ako se u njima osjeća dašak prošlosti. U Sloveniji smo pronašli prekrasnu vilu koja nas je svojim stilom i okruženjem podsjetila na jug Francuske. Riječ je o vili Tartini koja se nalazi u uvali Strunjan i okružena je morem i borovima.

 | Autor: booking.com booking.com Foto: booking.com  | Autor: booking.com booking.com Foto: booking.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vila Tartini (@vila.tartini)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vila Tartini (@vila.tartini)

Vila Tartini nalazi se u mjestu Strunjan, nekoliko koraka od Strunjanske plaže, a može primiti do 20 ljudi. U vili se nalaze dva apartmana i šest soba s bračnim krevetima, kao i veliki vrt. Vila Tartini je veoma popularna kao lokacija za vjenčanja, a možemo razumjeti i zašto. Prekrasan vrt s bogatom florom jer lokacija kao iz snova za mala, intimna vjenčanja kao i za proslave rođendana ili djevojačkih večeri. S obzirom da se nalazi u blizini granice s Hrvatskom, idealno je mjesto za odmak od svakodnevice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vila Tartini (@vila.tartini)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vila Tartini (@vila.tartini)

Ukoliko vilu Tartini odabereš za svoj odmor, osim uživanja u ljepotama i pogodnostima vile, u blizini se nalazi Aquapark Istralandia (25 km udaljenosti), kao i dvorac San Giusto (51 km udaljen), a u mjestu Brdo se nalazi i farma od 8 lipicanaca koje je moguće posjetiti i jahati. Baš kao iz bajke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vila Tartini (@vila.tartini)

 

Photo: booking.com
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mediteranski stih