Life&style

Ova kuća za odmor na Murteru ima pogled koji oduzima dah, a iznutra je još ljepša!

Ako žudiš za odmorom, mirnim utočištem tik uz more, bijegom od svih onih briga i obaveza koje nas proganjaju tijekom svakodnevnog života i ciljaš na mjesto gdje ti valovi koji zapljuskuju obalu mogu biti jedini jutarnji alarm, mislimo da smo pronašli tvoje iduće odredište. Villa Maris, smještena na idiličnom otoku Murteru, savršena je kuća za odmor i za kvalitetno provođenje vremena s dragim osobama. Smještena uz samu obalu, ona nudi panoramski pogled na okolne otoke i pravo je utočište. Okružena bujnim zelenilom i spokojnom tišinom, idealno je mjesto za napuniti baterije i zaboraviti na sve one pritiske koje svakodnevni život vrši na nas.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Možda vas zanima Ovo ljeto želiš biti skoro sama na cijelom otoku? Pronašli smo idealno odredište nedaleko od Visa Rubrika Life&style Life&style

Što sve nudi ova kuća za odmor mjesto?

Villa Maris nudi puno više od slikovitog pogleda na plažu, vrt i more. Njezin interijer opremljen je svim sadržajima koji nam mogu zatrebati kako bi nam boravak u njoj bio što udobniji i ugodniji. Za zabavu tu je TV za nezaboravne filmske večeri, a za obitelji s malom djecom, kuća je opremljena i s dječjim krevetićem, Pack ‘n Playjem za igru i dječjom stolicom. Za sigurnost gostiju osigurani su alarmi za dim i ugljični monoksid, aparat za gašenje požara i pribor za prvu pomoć. Kuća može ugostiti do 5 ljudi, s dvije spavaće sobe, pet kreveta i dvije kupaonice. A u lijepom pogledu možeš uživati iz svakog kutka kuće, iz kuhinje, kreveta, pa čak i iz kade.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Možda vas zanima Na otoku Krku, samo 10 metara od mora, nalazi se ova prekrasna vila koja može ugostiti čak 12 ljudi Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb  | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Kuhinja u Villi Maris dizajnirana je za goste koji vole kuhati. Dolazi s hladnjakom, posuđem i priborom za jelo - zdjele, tanjuri, šalice i drugi pribor su svi dostupni. A ako ne možeš započeti dan bez šalice kave, ne brini, tu je i aparat za kavu. Uz tako dobro opremljenu kuhinju, uživanje u domaćim jelima s bližnjima je zagarantirano.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Možda vas zanima Jacuzzi, sauna i terasa s ležaljkama za gledanje naljepšeg zalaska: Drvena ljepotica u Drežnik Gradu ima baš sve što želimo od kuće za odmor Rubrika Life&style Life&style

Značajke na otvorenom

Villa Maris nema samo prekrasan interijer. Ona nudi izvanredne sadržaje i na otvorenom. Uz izravan pristup plaži, možeš uživati na plaži kad god poželiš. Privatno dvorište u potpunosti je ograđeno, pružajući otvoren, ali siguran prostor za dječju igru. Vanjski namještaj i blagovaonica savršeni su za obiteljski roštilj, a vanjska kuhinja i roštilj čine kuhanje na otvorenom još jednostavnijim.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Bez obzira na to tražiš li mjesto za opuštanje i obnavljanje energije ili najbolju bazu za neke druge morske avanture, Villa Maris je savršena kuća za odmor za tebe i tvoje prijatelje ili obitelj. Njezini pogledi oduzimaju dah, a prekrasan interijer i vrhunski sadržaji čine ju idealnim izborom za nezaboravan odmor. Pa zašto čekati? Rezerviraj svoj boravak u Villi Maris već danas putem linka. Odlična vijest je i činjenica da su kućni ljubimci dobrodošli pa na svoj odmor možeš povesti i svog omiljenog četveronošca.

Možda vas zanima U blizini Plitvica pronašli smo preslatku kolibu u cvijeću i s pogledom na rijeku u koju želimo pobjeći prvom prilikom Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Photo: Airbnb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    raj