Life&style

Šetnja uz čašu vina? Može! Sveta Nedelja u Istri ovog vikenda nudi upravo to

  • Vinske šetnje popularne su u mnogim vinogradarskim krajevima, a Sveta Nedelja u Istri nije iznimka
  • Ove nedjelje se, u općini Sveta Nedelja, održava šetnja pješačkom stazom kalića i bukalete kojom će se povezati istarsta vinska scena, vinogradi i netaknuta priroda
  • Posjetitelje na kraju šetnje očekuje velika fešta
  • Pročitaj također: ChiaCups Studio organizira veliku rasprodaju svojih šalica, evo kada počinje

U istarskoj općini Sveta Nedelja, ove se nedjelje, 28. travnja održava vinska šetnja pješačkom stazom kalića i bukalete. Posjetitelji će u vođenoj, deset kilometara dugoj šetnji, obići pitoreskne vinograde i pejzaže istarskog kraja Nedešćine i cijelo će vrijeme, uz sebe, nositi čašu vina koje je proizvedeno upravo u vinarijama tog kraja. 

Naime na samoj stazi se nalaze obiteljska imanja te brojne vinarije koje će ugostiti šetače i ponuditi im jela iz tradicionalne istarske kuhinje te vina poput malvazije, muškata i terana iz lokalnih vinarija. Osim hrane i vina, posjetitelji će na stazi imati priliku kušati i likere te maslinovo ulje ovog kraja. 

Na samom kraju šetnje, posjetitelje očekuje velika fešta te još nekoliko iznenađenja. 

Kotizacija za ovu šetnju iznosi 40 eura te se za sudjelovanje potrebno unaprijed prijaviti jer je broj mjesta ograničen. Krajnji rok prijave je četvrtak, 25. travnja

Photo: Unsplash/Trent Erwin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super