Life&style

ChiaCups Studio organizira veliku rasprodaju svojih šalica, evo kada počinje

  • ChiaCups Studio ove nedjelje organizira veliku rasprodaju svojih šalica 
  • Na rasprodaji će se naći šalice s greškicama koje su gotovo pa neprimjetne i nemaju nikakvog utjecaja na cjelokupno iskustvo korištenja šalice
  • Rasprodaja će trajati do isteka zaliha pa se vrijedi požuriti jer se, prema dosadašnjim iskustvima, ove šalice razgrabe taj čas
  • Pročitaj također: Cat Caffe ima nova pića: Hoćeš li probati Shrekuccino, Glitter Capuccino i Puss in Boot?

Točkaste šalice domaćeg brenda ChiaCups Studio već godinama su iznimno popularne i čini nam se da ta popularnost još dugo neće splasnuti. Posebno ih vole ljubitelji ručnog rada jer je svaka od njih pažljivo oblikovana i oslikana ručno pa je svaka zapravo i - unikat. 

No, bez obzira na veliku pažnju koja se, prilikom izrade, posvećuje ovim šalicama, ponekad se događaju sitne greškice zbog kojih šalica, iako je u potpunosti funkcionalna i lijepa, nije u potpunosti savršena što je u ChiaCups Studiju ipak standard. Stoga, kako takve šalice ipak ne bi završile na otpadu, ChiaCups Studio ove nedjelje, 28. travnja organizira veliku rasprodaju svojih šalica s greškicama. 

Rasprodaja će se održati u ChiaCups Shopu na adresi Šenoina 22 u Zagrebu i počinje u 10 sati. Iako će ChiaCups Shop biti otvoren do 18 sati, rasprodaja će trajati do isteka zaliha, a s obzirom na to da su ove šalice sa svake rasprodaje nestajale u rekordnom roku, valja se požuriti i biti među prvima. 

Photo: Instagram @chiacups.studio

Komentari 0