Life&style

Victoria Beckham poslala je poziv u pomoć: "Želim natrag Davida kakvog poznajem!"

Iako je nogomet njegova prva ljubav, čini nam se da je David Beckham pronašao zanimljiv hobi. Naime, proslavljeni nogometaš, i jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu prema brojnim časopisima, odnedavno je veliki zaljubljenih u vrtlarenje te mnogo vremena provodi na farmi, radeći na zemlji i uz brojne životinje. Na svom Instagram profilu objavio je video u kojem je detaljno pokazao svoj vrt, imanje i kokoši o kojima se brine. David Beckham je na početku videa pratiteljima poželio "dobro jutro" te pokazao svojih pet kokoši. Sve se nalazi u Cotswoldsu gdje je obiteljska kuća Beckhamovih. Odjeven u zelenu kariranu košulju i šiltericu, David Beckham je osim kokošinjca pratiteljima pokazao sadnice mladog luka, poljskog cvijeća, šljiva, kelja i kupusa.

 "Dakle, nije loše", rekao je David u snimci dok je ponosno hodao oko svojih usjeva te dodao, "Imamo mnogo krumpira. Danas ću zapravo napraviti malo čipsa jer sam osoba koja voli slano, a ne slatko."  Nogometaš je video objavio uz objašnjenje : "Moj kelj je dobro 😆 Čujem svoje prijatelje iz East Enda kako govore 'Promijenio se' 😆". Moja supruga je rekla da skratim video, ali očito ju nisam poslušao pa mi je žao... Moj sadržaj je nekada bio motocikl i kampiranje sada je kelj, med i cvijeće za kuću 🤔". Opis je završio s porukom za suprugu Victoriju: "Nema na čemu za cvijeće za kuću 🌺." 

Možda vas zanima U simpatičnom videu Victoria Beckham je otkrila koji je najbolji poklon koji joj je David ikada poklonio i sve nas dobro nasmijala Rubrika Stars Stars

Ipak, čini se kako Victoria nije u potpunosti zadovoljna novom nogometaševom fazom jer je na svom Instagram storyju objavila Davidov video uz opis "Tko je ovaj čovjek? Vratite mi mog supruga". Jednak komentar ostavila je i ispod videozapisa na Davidovom profilu. Ipak, Victoria je poznata kao velika ljubiteljica šala, naročito kada je u pitanju David. Često ga snima kako trenira bez majice ili popravlja nešto po domu uz poruku pratiteljima "nema na čemu".

 | Autor: Instagram @victoriabeckham Instagram @victoriabeckham

Iako se ovoga puta zezala na račun njegove ljubavi prema vrtlarstvu, upravo mu je ona poklonila kokice za Božić. Zanimljiv dar zar ne? David i Victoria Beckham nedavno su proslavili 25 godišnjicu braka, a čini se da zabave i lijepih dana ne nedostaje u obitelji slavnog para ni nakon toliko godina. 

 

Photo: Instagram @victoriabeckham
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    25 god u braku