Life&style

Veselimo se koncertima na trenutačno najhladnijem mjestu u Zagrebu - u Kućici

  • Na Sljeme ljeti rado idemo jer su temperature tamo uvijek nekoliko stupnjeva niže i samim time u onim najvrućim mjesecima ugodnije, a ovoga nas ljeta osim svježine na Sljemenu čeka i fantastičan provod
  • Kućica Sljeme domaćin je Sljemenskog Cooliranja koje nam u narednim tjednima donosi tri izvrsna koncerta
  • U subotu 10. kolovoza stižu Songkillersi, 24. kolovoza Detour, a u petak 30. kolovoza Natali Dizdar

Mnogi Zagrepčanci vole reći da je njihov grad najljepši upravo u ovim ljetnim danima kada veliki dio njegovih žitelja na barem nekoliko dana i tjedana preseli u južnije krajeve i kada ih, kažu, baš takav, poluprazan, podsjeti na Zagreb kakav je bio nekada. I onda se, kao i danas, bježalo rashladiti na Sljeme, gdje su temperature uvijek nekoliko stupnjeva niže i samim time u onim najvrućim mjesecima ugodnije, a ovoga nas ljeta osim svježijih temperatura na Sljemenu čeka i fantastičan provod.

 | Autor: Instagram @kucica.sljeme Instagram @kucica.sljeme

Kućica Sljeme domaćin je Sljemenskog Cooliranja koje nam u narednim tjednima donosi tri izvrsna koncerta u intimnoj i bliskoj atmosferi šarmantnog vrta i terase koji omogućuju poseban kontakt glazbenika s publikom. Sljedeće subote, 10. kolovoza, s početkom u 21 sat nastupit će Songkillersi, u subotu 24. kolovoza u isto će vrijeme nastupiti Detour, a u petak 30. kolovoza čeka nas koncert Natali Dizdar.

Le Grič Možda vas zanima Ove subote u Zagrebu počinje popularni Le Grič, ovog puta na novoj, super romantičnoj lokaciji Rubrika Life&style Life&style

Kako poručuju organizatori, ograničeni kapacitet prostora koji je predviđen za svega 220 posjetitelja donosi osjećaj ekskluzivnosti klupske atmosfere, čineći ove koncertne večeri posebnim doživljajem za pamćenje, a ovo je samo početak koncertne sezone na vrhu Sljemena koja bi se trebala protegnuti sve do listopada te nastaviti živjeti i u zimskim mjesecima kada to vremenske prilike budu dopuštale. 

Nude se dva tipa sjedećih mjesta, klasična po cijeni od 39 eura po osobi u što je osim stolice uračunata i toplo-hladna plata i piće po izboru te sjedenje na dekici u vrtu po cijeni od 19 eura po osobi u što je osim dekice također uračunato i piće po izboru, a osim toga nude se i stajaća mjesta uz travnjak koja su besplatna, ali je za njih također potrebna rezervacija. 

Ukoliko se slučajno dogodi da vrijeme svima pokvari planove i onemogući održavanje koncerta, rezervacije mjesta vrijedit će za novi datum koncerta koji će biti određen i komuniciran putem društvenih mreža - Facebooka i Instagrama na kojima nas čekaju svi detalji i obavijesti. 

Možda vas zanima Na slađe mjesto od Miomirisnog vrta nećeš naići: zavest će te mirisima, bojama i okusima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @kucica.sljeme

Komentari 0