Life&style

Veliki preokret! Ljubav Gospodina Savršenog i Stankice ipak nije potrajala, otkrili su razloge prekida

  • Veliki preokret u ljubavi Gospodina Savršenog i Stankice!
  • Iako su u posljednjoj emisiji tvrdili kako njihova ljubav cvijeta, danas smo otkrili kako je par prekinuo i prije početka snimanja showa!
  • Bili su u vezi 7 mjeseci, međutim ljubav je pukla. I jedan i drugi dopuštaju mogućnost pomirenja

Dok su jučer navečer u specijalnoj emisiji tvrdili kako njihova ljubav cvijeta, danas u RTL-ovom Exkluzivu doznali smo da su Gospodin Savršeni i Stankica prekinuli. Kako kažu, ljubavnu vezu prekinuli su sedam mjeseci nakon snimanja showa, međutim razloge prekida nisu htjeli otkriti. Ono što su otkrili je da udaljenost između gradova u kojima žive, Split - Banja Luka, nije bila presudna. 

Možda vas zanima Toni i Stankica priznali da su i dalje zajedno: "Toliko smo sretni da nijedan vikend od showa nismo proveli odvojeno!" Rubrika Life&style Life&style

"Došlo je do nekih manjih problemčića" - rekla je Stankica. "Tu je bilo sedam do osam mjeseci jedne jako lijepe ljubavi, ljubavi s usponima i padovima. Kad kažem padovi, to je realnost, imali smo jednu vezu koja je imala jedne lijepe i manje lijepe trenutke jer to je prosto život i to je realnost", rekla je Stankica za RTL.

Par je prekinuo čak nekoliko mjeseci prije nego se show počeo prikazivati i Toni je rekao kako mu je bilo scene sa Stankicom jako teško gledati. 

 | Autor: RTL RTL "Gledati scene sa Stankicom na televiziji nakon toga što se dogodilo nije bilo ni malo lako" - priznao je Toni. Bez obzira na to što više nisu zajedno, ni jedan ni drugi ne isključuju mogućnost pomirdbe. 

"Previše se toga izdešavalo između nas da bi mi to tek tako prekrižili. Ja sam uporna djevojka" - rekla je Stankica. Toni je bio nešto neodređeniji i rekao kako nitko ne zna što sutra donosi. "Bio bi lud kad bi odustao od nje" - dodao je.

Photo: RTL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    omg