Life&style

'Vanja je bila je prekrasna djevojka, obožavao sam je' rekao je Mario Mlinarić o preminuloj natjecateljici Života na vagi

  • Kandidatkinja Života na vagi, 30-godišnja Vanja Žikić, izgubila je bitku s kratkom bolešću
  • Vanja je preminula u riječkoj bolnici posljedicom bakterijske upale pluća
  • Od mlade Varaždinke opraštaju se brojni kolege i prijatelji

Vanja Žikić, 30-godišnja kandidatkinja treće sezone RTL-ovog ''Života na vagi'', preminula je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka danas, u pet sati ujutro, nakon što se sedam dana borila s bakterijskom upalom pluća. Kako neslužbeno doznaje 24 sata, bakterijska upala pluća u jednom je trenutku prešla u sepsu.Ova zdravstvena okolnost nije česta, ali ni neuobičajena, a navodno nema u ovom slučaju nikakve veze s koronavirusom

Možda vas zanima Gabrijela Crnjac iskreno: "Pravim se da nisam opterećena svojim kilama, da sam sretna osoba!" No odustajanje za nju nije opcija Rubrika Stars Stars

Tužnu vijest za 24 sata potvrdio je i Vanjin dečko.  ''Ne mogu pričati. U šoku sam. Ne osjećam se dobro'',  rekao Denis je za 24sata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godina je prošla, vrijeme je preletjelo. Godinu dana smo iskusniji... Naučili na greškama, voljeli, praštali, smijali i plakali.... i tako iznova... Ali zahvalni smo na svakoj novoj godini života. Svaka godina nam pruži nove prilike i otvara sva vrata, ali najbitnije je da smo na kraju svega toga sretni i ispunjeni. Zahvalna sam u ovoj godini što me naučila puno toga, ali sad nova godina nova prilika. Idemo sad da 2020 bude još bolja od stare. Ljudi volite se i čuvajte jer to Vam je jedino. Sretna Vam Nova 2020 godina uz puno zdravlja, sreće i ljubavi. Pusa od mene i moje ljubavi zbog koje je ova godina bila najljepša. ❤️❤️❤️❤️❤️🎆🎆🎆🎆💕💕💕💕💖💖💖💖💖😘😘😘😘

A post shared by Vanja Zikic (@vanjaaazikic_official) on

Na tragičan odlazak Vanje reagirala je televizijska kuća RTL koja je duboko potresena viješću o preranom odlasku 30-godišnje Varaždinke.  

‘’Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta 'Život na vagi'. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka joj je laka zemlja'', reagirali su iz RTL-a. 

Od Vanje se danas na društvenim mrežama opraštaju njene kolege iz showa. Među prvima je to napravio Marko Kregar, koji je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju i napisao 'Žika, počivaj u miru božjem'.

Tragičnom viješću šokiran je i Vanjin trener u showu Mario Mlinarić

‘’Ježimo se i svi smo u šoku. Ne znam što bih rekao. Ne vjerujem. Vanja je bila prekrasna djevojka, posebno mjesto ima u mom srcu. Obožavao sam je. Iskreno mi je žao’’, rekao je za 24 sata Mario Mlinarić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#newhairstyle #shorthairstyles #byebyehair #summerishere

A post shared by Vanja Zikic (@vanjaaazikic_official) on

Potresen je i pobjednik treće sezone showa Alen Abramović koji je tužnu vijest saznao na treningu. 

‘’Šokiran sam. Znao sam da je bolnici i molio sam se za nju da ozdravi. Bila je uvijek vesela i nasmijana. Prava zafrkantica i jako dobra osoba , rekao je za 24 sata Alen. Prisjetio se kako su sjedili jedno pored drugoga u kuhinji i zezali se kako je ukusna hrana koju jedu, a očekivali su 'zdrave splačine'’. 

Vanja je u prije dvije godine u show ‘’Život na vagi’’ ušla sa 140 kilograma, a ispala je prva nakon što je izgubila 8,4 kilograma. 

Poslije showa medijima je ispričala kako joj je izbacivanje dalo vjetar u leđa i da uživa podršku brojnih prijatelja. Želja joj je bila postati fitness trenericom. Sreću je po izlasku iz showa pronašla uz dečka Denisa. 

Počivala u miru. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0