Stars

Roko Baković, pobjednik Života na vagi otkrio kako će potrošiti 150.000 kuna nagrade

  • Robert Baković, Roko jučer je proglažen pobjednikom četvrte sezone Života na vagi
  • Roko koji je izgubio 76,2 kilograma ispričao je kako danas živi, što jede i vježba li
  • Otkrio je i kako će potrošiti nagradu od 150.000 kuna koja mu je kao pobjedniku pripala

Robert Roko Baković sigurno nije bio najsimpatičniji natjecatelj ovosezonskog Života na vagi. Drugi kandidati znali su mu zamjerali da nije "pravi" timski igrač, drži se za sebe... No Roko je svakako bio najuspješniji. Ne može mu se poreći čelična snaga volje, fokusiranost na cilj, upornost, disciplina što ga je sve na kraju i odvelo do pobjedničkog postolja. U šest mjeseci predanog vježbanja izgubio je 76, 2 kg i osvojio titulu pobjednika četvrte sezone ovog showa. Došao je sa 169,1 kg, a do finala je spao na 92,9 kg. Konkurencija u finalu su mu bili Ivan Jakubovski, Lidija Tomić, Marino Marušić i Alen Španiček kao tajni finalist nakon što je bio najbrži od svih kandidata na Grawe noćnom maratonu.

Možda vas zanima S ovim ružem nikako ne možeš pogriješiti ni u kojoj kombinaciji! Rubrika Moda Moda

Osim velikog osobnog uspjeha, Roko je kao pobjednik osvojio i 150.000 kuna. Na što će potrošiti novac ispričao je u prvom intervjuu, danom za rtl.hr. " Dio nagrade sigurno ću potrošiti na dugoočekivani šoping. Pod tim mislim da ću kupiti ono što želim, a ne ono što sam osuđen nositi. Ostatak će čuvati žena, jer ona najbolje čuva (smijeh)" rekao je Roko.

Osim toga, u istom je intervjuu otkrio i kako protječu njegovi dani otkako je "na slobodi" odnosno otkako je završilo snimanje showa: "Dan mi počinje doručkom. Nakon toga odvozim djecu u vrtić i školu, popijem kavu u svom kafiću i jurim na trening. Nakon treninga idem kući kuhati ručak, jedem i idem na posao. Vodim računa o tome da uvijek imam nešto zdravo uza se, tako da međuobrok i večeru nosim sa sobom. Ako mi posao dopusti, prije spavanja odem brzo hodati ili plivati. Vikendom mi je postala rutina otići planinariti na Sljeme."

I Roku, ali i drugim kandidatima želimo da u zdravom načinu života ustraju i dalje, a mi se već veselimo sljedećoj sezoni.

Photo: rtl.hr

Komentari 0