Life&style
The Night Agent, Gabriel Basso

Uzbudljiva nova serija o FBI agentu postala je broj jedan na Netflixu u samo dva dana

  • Sjajna gluma, mnoštvo ubojstava i dinamičan zaplet o agentu FBI-a koji provodi dane čekajući da zazvoni dežurna linija- može li se tražiti više od špijunske serije?
  • Serija 'Noćni agent' je politički akcijski triler temeljen na istoimenom romanu Matthewa Quirka iz 2012. godine, o agentu koji se uplete u neugodnu političku igru 
  • Serija je postala instant hit na Netflixu, a gledatelji su je već svrstali na popis 'obavezno pogledati'

Nove sezone popularnih serija, poput 'Ljubav je slijepa' i 'Shadow and Bone' nedavno su se pojavile na Netflixu, ali postoji potpuno novi naslov koji ih je nadmašio i postao najgledanija serija na streameru. Samo 48 sati nakon objavljivanja, serija 'Noćni agent' zasjela je na prvo mjesto serija na Netflixu.

Temeljena na istoimenom romanu Matthewa Quirka, seriju je kreirao Shawn Ryan ('Na rubu zakona', 'Laži mi'). Serija 'Noćni agent' prati agenta FBI-a Petera Sutherlanda (Gabriel Basso), koji radi kao noćni telefonski operater za hitne slučajeve u Bijeloj kući. Međutim, Peter se nađe upleten u zavjeru kada sazna za krticu koja radi visokom položaju vladi SAD-a.

 | Autor: Netflix Netflix

Serija Kruna Možda vas zanima Ove godine nam stiže posljednja sezona 'Krune', evo što sve znamo o velikom finaleu Rubrika Life&style Life&style

'Noćni agent' se uspoređuje se sa serijama poput '24' i Netflixove novije serije 'The Recruit' s Noahom Centineom u glavnoj ulozi. Neki su je čak usporedili s fenomenalnom serijom filmova 'Bourneov identitet'. Nepotrebno je reći da se čini kako je ovaj akcijski triler jako zaintrigirao publiku.

 | Autor: Netflix Netflix

Glavnu zvijezdu Bassa možda si gledala u u filmu 'The Big C' ili u filmovima poput 'Super 8' i 'Gorštačka elegija'. Uz Bassa, u seriji glume (nedavno nominirana za Oscara) Hong Chau ('Kit'), Luciane Buchanan ('Prljavi bogataši'), Fola Evans-Akingbola ('Sirena'), Sarah Desjardins ('Yellowjackets'), DB Woodside ('Roditelji i djeca') i drugi.

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima Raskošno i uzbudljivo: Trailer za Bridgertonov prednastavak o kraljici Charlotte nas je baš razveselio Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0