- Razbiti ljusku jajeta kako bi spravila kajganu – je prošlost!
- Barem za ovog otkvačenog Youtubera
- Naime, smislio je trik kako može spraviti kajganu dok je jaje još u ljusci!
Razbiti jaje, razmutiti, dodati sol i druge začine te pržiti na tavi ti je dosadno? Onda iskušaj ovaj trik: Youtuber NightHawkInLight razvio je trik s pomoću kojeg možeš spraviti kajganu dok je jaje još u ljusci. Treba priznati da ti ovaj trik neće značajno uštedjeti vrijeme – ali je sigurno cool za sve one koje žele isprobati nešto novo.
Evo kako se to radi
Stavi sirovo jaje u rukav duge majice ili u čarapu. Sa svake strane čvrsto zaveži rukav kako jaje ne bi ispalo. Zatim vrti jaje u tkanini kako je pokazano u videu. Prvo vrti, a potom brzo stani. Ponovi taj postupak više puta. Potom skuhaj jaje kao i inače…
A imamo i jedan trik kako bi spravila najfiniju - laganu i prozračnu kajganu. A kako bi dobila željeni rezultat nemoj koristiti mlijeko te umjesto toga dodaj mineralnu vodu u tučenu smjesu od jaja. Vjeruj nam - do najljepše, najmekše kajgane koju si ikada probala udaljena si još samo nekoliko mjehurića. Kako to točno izvesti? Dodaj otprilike jednu žlicu mineralne vode po obroku (ili po jednu žlicu na svaka dva jaja). Hm, naravno, nemoj koristiti vodu s okusom. Jaja s okusom maline ili limete? Ne, hvala!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.