Life&style 25. lipnja 2020.

Uz Lierac Sunissime liniju bezbrižno se prepustite uživanju na suncu

Lierac.
Uz Lierac Sunissime liniju bezbrižno se prepustite uživanju na suncu Uz Lierac Sunissime liniju bezbrižno se prepustite uživanju na suncu Uz Lierac Sunissime liniju bezbrižno se prepustite uživanju na suncu Uz Lierac Sunissime liniju bezbrižno se prepustite uživanju na suncu Uz Lierac Sunissime liniju bezbrižno se prepustite uživanju na suncu Uz Lierac Sunissime liniju bezbrižno se prepustite uživanju na suncu

Proizvodi iz ove linije, zahvaljujući svojim sastojcima osiguravaju maksimalnu zaštitu, čak i na osjetljivoj koži lica i tijela

Najtoplije godišnje doba, osim zabave i uživanja donosi i brigu o zaštiti kože koja postaje prioritet prilikom svakog izlaganja suncu. Lierac, ekskluzivna francuska dermokozmetika u svojoj liniji proizvoda ima posebnu liniju namijenjenu zaštiti kože prije, za vrijeme i poslije izlaganja suncu. Sunissime linija sastoji se od 12 visoko učinkovitih proizvoda, koji zahvaljujući svojim sastojcima osiguravaju maksimalnu zaštitu, čak i na osjetljivoj koži lica i tijela.

Lierac Sunissime linija za njegu kože prije i nakon izlaganja suncu sastoji se od mlijeka za tijelo sa zaštitnim faktorom SPF 15, SPF 30 i SPF 50; anti-age fluida za lice sa zaštitnim faktorom SPF 30 i SPF 50; toniranog fluida za lice sa zaštitnim faktorom SPF 30 i SPF 50; sticka za područje oko očiju sa zaštitnim faktorom SPF 50, mlijeka za tijelo nakon sunčanja te seruma i balzama za lice nakon sunčanja. Stick za područje oko očiju energetska je injekcija za kožu jer, osim što štiti od sunca, čuva je od foto-starenja, a ujedno je i jedini takav proizvod na svijetu.

 | Autor: Lierac Lierac

Linija Sunissime prva je anti-age njega za sunce širokog spektra koja štiti i energizira kožu u jednom tretmanu. Pro-taurin i aktivni sastojci koji kombiniraju najbolje od znanosti i prirode koži daju preplanulost i zdravi sjaj.

 | Autor: Lierac Lierac

Djelovanje Sunissime linije temelji se na pro-taurinu, hijaluronskoj kiselini i peptidima. Taurin, koji nastaje od pro-taurina djelovanjem UV-zraka, prirodna je aminokiselina koja čuva staničnu membranu, potiče obnovu i hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina sprečava gubitak vode iz kože, a peptidi potiču proizvodnju melanina i ubrzavaju tamnjenje. Ekstrakti japanskog dvornika, zeljaste biljke poznate po protuupalnim svojstvima, imaju zapanjujuću antioksidacijsku snagu, štite kožu od infracrvenih zraka i smanjuju bore.

 | Autor: Lierac Lierac

Proizvodi iz Sunsissime linije namijenjeni njezi kože lica i tijela nakon sunčanja zahvaljujući djelovanju anionskog polisaharida velike molekularne mase i aktivnih sastojaka, snižavaju temperaturu kože, i to čak 3,8 stupnjeva. Sastoje se od ekstrakta lješnjaka za regeneraciju kože, ulja avokada koje djeluje umirujuće i mono ulja koje omekšava kožu.

Lierac Sunissime liniju, kao i ostale proizvode ovog kozmetičkog brenda moguće je pronaći u odabranim ljekarnama te na web shopu: www.delmerion.hr.